Dodaj do ulubionych

Kot oszolom

13.12.14, 20:22
Na dodatek moj.
Otrzymalem od znajomej wiedzmy lesnej wór z roznymi ziolami.
Na ziola na poprawe funkcji zatok kot reaguje tyle co nic.
Na ziola na stress kot reaguje tak jakby chcial wlezc do kubka z roztworem i go wychlac albo w nim sie wykapac.
No i teraz zastanawiam sie co tez ten kot tam wyczul.
No i co ja pije.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Kot oszolom 13.12.14, 20:49
      Pewnie pijesz mleczko od krowy...wscieklej, a ze kot nie wie ze od wscieklej to sie i pcha do kubka na mleko.

",,przepijemy naszej babci zlote zeby...."
      • anus-hka Re: Kot oszolom 13.12.14, 21:11
        A działają?...no bo jak działają to po co się zastanawiać na składembig_grin
        • leziox Re: Kot oszolom 13.12.14, 21:20
          Bardziej zastanawiam sie teraz nad kotem.
          I wbrew sugestiom róznych paszcz forumowych nie walam sie dzisiaj pod stolem tylko odzywwiam sie zdrowo co i kot zauwazyl.
          • rudka-a Re: Kot oszolom 13.12.14, 22:11
            >Na ziola na stress kot reaguje tak jakby chcial wlezc do kubka z roztworem i go wychlac albo w nim sie wykapac.
            No i teraz zastanawiam sie co tez ten kot tam wyczul.
            No i co ja pije.

Moze zawieraja..walerianę. Koty różnie na nią reagują.

• leziox Re: Kot oszolom 13.12.14, 22:27
              Podobno waleriany tam nie ma twierdzi wiedzma lesna z uporem i stanowczoscia.
              • rudka-a Re: Kot oszolom 13.12.14, 22:40
                musi być inny składnik, który najzwyczajniej pobudza kotka. Taki koci afrodyzjak smile
                Może pare kropelek wiecej zaparzaj wink podziel się z futrzakiem wink
                • kreska_z Re: Kot oszolom 13.12.14, 22:46
                  Taak podziel sie z futrzakiem...big_grin
                  • leziox Re: Kot oszolom 13.12.14, 23:21
                    A jesli nie zareaguje odpowiednio i bedzie chcial mnie zagryzc?
                    Mysle ze z takimi rzeczami trza uwazac.
                    • rudka-a Re: Kot oszolom 13.12.14, 23:24
                      Na wszelki wypadek miej w pobliżu sztucer wink)
                      • anus-hka Re: Kot oszolom 13.12.14, 23:44
                        proponuje jednak paralizator...sztucer moze niewypalic smile
                        • leziox Re: Kot oszolom 14.12.14, 01:02
                          A i wkurwiony kot moze odgryzc lufe zanim sie zdazy wystrzelic.
                          • rudka-a Re: Kot oszolom 14.12.14, 12:59
                            Wniosek jest prosty...trzeba zrobić mocniejszy wywar z ziółek...wtedy kotek dziwnie zwiotczeje i szalone pomysły nie bedzie w stanie zrealizować wink)
    • cambria1.2 Re: Kot oszolom 14.12.14, 16:56
      A może pani lesna wiedźma zamiast mięty dosypała do ziół kocimiętkę? Zapach podobny, nie zaszkodzi Tobie, a kota nie odpędzisz raczej od kubka smile
      • leziox Re: Kot oszolom 14.12.14, 18:47
        Nie mam pojecia, czy kocimietka tam byla.
        Kolezanka wiedzma lesna wspomina jednak czasami o innych ziolach, niekoniecznie dla kotuff ale kto wie co lubia tak naprawde koty.
        Ja dzisiaj np po porcji ziólek na stress- tych wlasnie co chcial mi je wychlac kot, spalem do godziny 16ej.
        Myslalem ze to szósta rano bo ciemno bylo.
        No bylo ciemno bo o 16ej tez juz jest.
        Dziwny jest ten swiat.
        • cambria1.2 Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:11
          Wyglada na to, Leziu, ze jednak kocimiętka tam jest smile Ona dziala wybitnie kojąco, uspokajająco na ludzi. Kiedys czytałam, ze wysuszona i zapalona jest takim ersatzem maryśki smile Moze to i prawda, pomyslowosc potrzebujacych nie zna granic przeciez.
          • anus-hka Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:21
            Koty wabi również kozłek lekarski o czy na pewno wiesz...lub ożanka...lub aktinidia pstrolistnia...więc...co dodała wiedźma?...wie tylko wiedźma big_grin
            • cambria1.2 Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:27
              Tak. Kozlek to waleriana, a tej ponoc, jak przysiega wiedzma, nie ma w worku. Czyli inny wabik na biednego kiciusia smile
              • anus-hka Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:43
                Albo na Lezia big_grin
                • leziox Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:46
                  No ale jesli Lezia sie usypia zamiast go orzezwiac to ja juz sam w takim razie nie wiem jakie zamiary mozna wobec mnie miec.
                  Zwlaszcza ze nie ma mnie z czego obrabowac, a cnoty podczas snu nikt mnie nie wezmie i tak.
                  Uprzedzajac dziwne pomysly- zawsze moge spac na brzuchu.
                  • anus-hka Re: Kot oszolom 14.12.14, 19:49
                    Na orzeźwienie sa inne zioła...wystarczy zamówi u wiedźmysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka