29.09.15, 07:53
https://images01.bebzol.com/data/201509/177967-ede393a9ea9e95502f8f33ce98a3ecf1.jpg
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 09:19
      Po kobietę upadłą to się jednak czasami trzeba schylić...
      • anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 09:26
        Ale ostrożnie bo może w krzyżu pierdyknąć tongue_out
        • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 09:36
          To można podleźć do niej na czterech...
          • anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 10:02
            ...Tak tak grunt to ergonomiczne podejście do upadłości...ponadto należy pamiętać, że mężczyzna jednorazowo może podnieść( wykonując prace dorywczą ...mam tu na myśli dźwiganie kobiety upadłej) w zakresie od 90-100 kg...jak wynika z obserwacji, nie będzie aż tak źle pomimo, że ciało w upadłości jest trochę cięższe
            • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 11:21
              Nawet na czworakach można się oszukać. Kobieta jest tak przebiegła w sztuczkach że ma niewyobrażalną skalę zabiegów żeby litość wzbudzić a na końcu ukąsił i zabić. Swego czasu zostałem ciężko poraniony. Wykaraskałem się a Janeczka wyleczyła mi rany smile
              • anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 11:46
                W dodatku ręce, które leczą smile...niesamowita z Twych opisów jest Twoja żona...podoba mi sie, że tak zawsze o niej dobrze mówisz smile
                • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 11:54
                  Możesz myśleć co chcesz ale jestem cholernym szczęściarzem smile myślę że nie zasłużyłem na taką kobietę jak Janeczka. Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę, kto by tak jak Ją szanował i dbał o Nią jak ja ? nikt. To krew mi się burzy, żeby ktoś inny Ją obracał jak sobie o tym pomyślę smile
                  • anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 11:59
                    Spokojnie - napisałam co myśle...szczerze smile
                    • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 12:05
                      Wiem. Na Melinie nie ma innych dziewczyn jak szczere i charakterne smile nawet na emigracji charakter się zachowuje, to się ma w sobie .Na całe życie.
                      • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 12:43
                        Na Melynie nie ma dziewcząt na emigracji.
                        Emigrantki zaglądają tu tylko czasami.
                        smile
                        • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 12:50
                          Dałem plamę ? Anusia z Kanady chyba nadaje. Ale nadaje jak Meliniarka z krwi i kości smile
                          • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 13:00
                            Tak, Anuzix ma tajną radiostację w górach Yukonu, z której nadaje na forum, bo z internetem nie zawsze jest tam dobrze, zwłaszcza podczas zorzy polarnej.
                            Na zakupy jeździ psim zaprzęgiem, spożywa mięso focze i wielorybie bo smaczne i pożywne jest.
                            Jak się napije, napierdala się z kierowcami ciężarówek.

• anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 13:00
                            Cezary - takie Melyniarki to tylko w Polsce smile
                            • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 17:28
                              Lezio super napisałeś smile myślę że tak im dopierdoliła z glanów że wszyscy leżeli i ani kwiknęli. Anusia Ty sroce spod ogona nie wypadłaś. Masz we krwi meliniarstwo poważnie mówię. I nie w negatywnym sensie to mówię. Myślę że gdybym Cię spotkał w Wawie to był się zapytał o jedno - z Pragi Pani jest , z Targowej z Brzeskiej, poproszę flaszeczkę ? wink
                              • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 21:06
                                Padaka na melinie. Wszystko pijane w trupa. Tylko ja jeden trzeźwy smile
                                • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 22:31
                                  No co, toż melyna to nie towarzystwo antyalkoholowe jakie czy co.
                                  • czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 22:43
                                    Się wie. Że tu się mlika nie pije. Ale dziewczyny ? one ogólnie to polewają i podają do stołu. Ale. Kobiety rządzą światem.
                                    • leziox Re: Feng shui 29.09.15, 23:39
                                      Rządzą czy nie rządzą, ciepła dupcia i cycek pod zagrychę z whisky zawsze byly dobrym sposobem na przetrwanie zimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka