leziox Re: Feng shui 29.09.15, 09:19 Po kobietę upadłą to się jednak czasami trzeba schylić... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 10:02 ...Tak tak grunt to ergonomiczne podejście do upadłości...ponadto należy pamiętać, że mężczyzna jednorazowo może podnieść( wykonując prace dorywczą ...mam tu na myśli dźwiganie kobiety upadłej) w zakresie od 90-100 kg...jak wynika z obserwacji, nie będzie aż tak źle pomimo, że ciało w upadłości jest trochę cięższe Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 11:21 Nawet na czworakach można się oszukać. Kobieta jest tak przebiegła w sztuczkach że ma niewyobrażalną skalę zabiegów żeby litość wzbudzić a na końcu ukąsił i zabić. Swego czasu zostałem ciężko poraniony. Wykaraskałem się a Janeczka wyleczyła mi rany Odpowiedz Link
anus-hka Re: Feng shui 29.09.15, 11:46 W dodatku ręce, które leczą ...niesamowita z Twych opisów jest Twoja żona...podoba mi sie, że tak zawsze o niej dobrze mówisz Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 11:54 Możesz myśleć co chcesz ale jestem cholernym szczęściarzem myślę że nie zasłużyłem na taką kobietę jak Janeczka. Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę, kto by tak jak Ją szanował i dbał o Nią jak ja ? nikt. To krew mi się burzy, żeby ktoś inny Ją obracał jak sobie o tym pomyślę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 12:05 Wiem. Na Melinie nie ma innych dziewczyn jak szczere i charakterne nawet na emigracji charakter się zachowuje, to się ma w sobie .Na całe życie. Odpowiedz Link
leziox Re: Feng shui 29.09.15, 12:43 Na Melynie nie ma dziewcząt na emigracji. Emigrantki zaglądają tu tylko czasami. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 12:50 Dałem plamę ? Anusia z Kanady chyba nadaje. Ale nadaje jak Meliniarka z krwi i kości Odpowiedz Link
leziox Re: Feng shui 29.09.15, 13:00 Tak, Anuzix ma tajną radiostację w górach Yukonu, z której nadaje na forum, bo z internetem nie zawsze jest tam dobrze, zwłaszcza podczas zorzy polarnej. Na zakupy jeździ psim zaprzęgiem, spożywa mięso focze i wielorybie bo smaczne i pożywne jest. Jak się napije, napierdala się z kierowcami ciężarówek. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 17:28 Lezio super napisałeś myślę że tak im dopierdoliła z glanów że wszyscy leżeli i ani kwiknęli. Anusia Ty sroce spod ogona nie wypadłaś. Masz we krwi meliniarstwo poważnie mówię. I nie w negatywnym sensie to mówię. Myślę że gdybym Cię spotkał w Wawie to był się zapytał o jedno - z Pragi Pani jest , z Targowej z Brzeskiej, poproszę flaszeczkę ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 21:06 Padaka na melinie. Wszystko pijane w trupa. Tylko ja jeden trzeźwy Odpowiedz Link
leziox Re: Feng shui 29.09.15, 22:31 No co, toż melyna to nie towarzystwo antyalkoholowe jakie czy co. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Feng shui 29.09.15, 22:43 Się wie. Że tu się mlika nie pije. Ale dziewczyny ? one ogólnie to polewają i podają do stołu. Ale. Kobiety rządzą światem. Odpowiedz Link
leziox Re: Feng shui 29.09.15, 23:39 Rządzą czy nie rządzą, ciepła dupcia i cycek pod zagrychę z whisky zawsze byly dobrym sposobem na przetrwanie zimy. Odpowiedz Link