Dodaj do ulubionych

Jak uwolnić się od pecha

26.02.16, 10:24
Pech może być również negatywną energią rzuconą w postaci klątwy na naszą osobę. Stawia ona blokadę energetyczną uniemożliwiającą nam określone działania. W przypadku słabych klątw wystarczą pozytywne wibracje przyciągnięte kadzidłami, piramidki z kolorowych kamieni (w przypadku miłości używamy kwarcu różowego), Feng-shui czy rozmową z Aniołami. Jeśli sytuacja jest gorsza konieczne są rytuały oczyszczania – potrzebujemy wtedy znawcy i odpowiedniego przygotowania.

Należy być optymistą. Pokochać samego siebie. Uwierzyć, że ma się zdolność do pokonywania własnych słabości. Należy spojrzeć na siebie krytycznie, ale z szacunkiem do własnej osoby, bowiem wtedy nauczymy się uczyć na własnych błędach i zauważać to, czego wcześniej nie dostrzegaliśmy i określaliśmy mianem pecha. Każdy, kto w życiu zaznał szczęścia powie, że kocha sam siebie, bo jego natura ściągnęła równie dobrych i szczęśliwych ludzi. Uśmiechając się przyciągamy dobrą karmę i emanujemy pozytywną energią, którą wpierw wykorzystujemy na własny użytek i inwestycję we własne „ja” a potem kierujemy ją na innych i w ten sposób trafiamy na osoby, które nas pokochają i dadzą nam szczęście, a więc staną się naturalnym przedłużeniem naszego własnego szczęścia.

jeżeli jesteś zainteresowana zapraszam na ezosfera com
Obserwuj wątek
    • lara9369 Re: Jak uwolnić się od pecha 26.02.16, 11:10
      Przepraszam, tyle teraz ezosfer, czy to o tę chodzi? Po wpisaniu do wyszukiwarki Google otrzymałam taki wynik:website.informer.com/milosz+galantowicz+Zamenhofa+9+m+5.html
      Company: Zamenhofa 9 m 5 65-186
      Email: ezosfera.com@contactprivacy.com
      Website formerly associated with this person or business entity: ezosfera.com
    • lara9369 Re: Jak uwolnić się od pecha 07.03.16, 10:31
      Emilia Angel to żona tego pana ezosa feralnego? Załóżcie Państwo nareszcie firmę rodzinną to zdobędziecie klientów, zamiast latami po kątach co raz to nowsze ksywki. Co, oficer pilot wrózbita, czemu nie? Będąc tam wysoko, otrzymał inicjację i dar jasnowidzenia, jak wam taka reklama ;)
    • jerzy55555 Re: Jak uwolnić się od pecha 29.04.16, 14:34
      .
    • aniela2525 Re: Jak uwolnić się od pecha 23.08.16, 12:38
      .
    • lucja1wer Re: Jak uwolnić się od pecha 13.07.21, 16:09
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • matyldkairina12 Re: Jak uwolnić się od pecha 20.05.22, 20:20
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: Jak uwolnić się od pecha 25.05.22, 14:01
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: Jak uwolnić się od pecha 25.05.22, 14:04
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka