02.02.20, 19:24
... wyłazić spod kocyka jako ja wylazła! wink Ciekawe jak gryf się dziś po orzeszkach czuje... uncertain No szefie, czeka nas drobna praca... a potem oczywiście część gastronomiczna wink bo jakoś nikogo na horyzoncie nie widać uncertain
Obserwuj wątek
    • gryf-land1 Re: Pobudka! 02.02.20, 19:39
      A mi się dziś nic nie chce. Mam seksualne podejście do wszystkiego. Orzeszkowe kłopoty minęły, ale dały psiakość popalić. Tyle razy się zarzekałem, że już nigdy żadnego orzeszka nie zjem, no i masz. Młody zostawił trochę w puszcze i nie dały mi spokoju. Musiałem zjeść. Jak wróci dostanie opr ! 😡
      • coco.franelka Re: Pobudka! 02.02.20, 20:05
        On opr za to, że ty zjadłeś? suspicious A już cię posądziłam, że kupiłeś reklamówkę tych orzeszków i tak siedziałeś, łuskałeś i zżerałeś, aż dno zobaczyłeś wink Na szczęście aż takiego obżarstwa nie było.... uffff..... smile
        Młody zostawił.... no i łakomstwo zostało ukarane tongue_out
        • gryf-land1 Re: Pobudka! 02.02.20, 20:20
          No tak kiedyś zeżarłem prawie kilo , pamiętasz ? Myślałem, że to ostatni dzień mojego życia. Od tamtej pory to chyba drugi raz się pokusiłem i jak widać nie pisane mi smakołyki. A młody ma dbać o porządek, a nie zostawiać napoczętej, a nie opróżnionej puszki ! A może miałem wyrzucić, co ? 😑
          • coco.franelka Re: Pobudka! 02.02.20, 20:26
            big_grin to ty powinieneś dostać opr od młodego, że mu zajumałeś orzeszki! Wróci, będzie chciał pogryźć orzeszki, a tu nie ma! bo pewnie i puszkę już wyrzuciłeś, żeby śladu zbrodni nie było! big_grinbig_grinbig_grin
            • gryf-land1 Re: Pobudka! 02.02.20, 20:38
              Od niego opr ? Nie odważyłby się. Puszkę zostawiłem, żeby mu udowodnić jaki z niego bałaganiarz. Nie będzie pamiętał czy zeżarł wszystkie orzeszki, czy coś zostało. On żyje w swoim świecie. Wirtualnym. ☹️
              • coco.franelka Re: Pobudka! 02.02.20, 20:46
                No... w ostateczności możesz zwalić na Bońka big_grinbig_grinbig_grin dlatego puszka została wink PUSTA! big_grinbig_grin
                • gryf-land1 Re: Pobudka! 02.02.20, 20:58
                  Młody nie wie co zostawia i gdzie i ile i czy w ogóle to miał. Już po raz trzeci wyrabia dowód osobisty. Dobrze, że chyba na czas zastrzegł, ale czy zdążył to czas pokaże. Ja już nie mam nerwa kłaść mu do głowy. On i ja to dwa różne bieguny. Ja choleryk, on flegmatyk.
                  • coco.franelka Re: Pobudka! 02.02.20, 21:03
                    To prawda big_grin dwa przeciwstawne charaktery big_grin Aż dziw, że jeszcze żyjecie big_grin Może dzięki temu, że młody flegmatyk? wink Przyjdzie czas, że zmądrzeje... sparzy się raz i drugi to się nauczy. To najlepsza szkoła.
                    • gryf-land1 Re: Pobudka! 02.02.20, 21:12
                      Racja. Dlatego chociaż z trudem, ale zaciskam zęby. Poleci jedynie wiązanka, z której on i tak guzik sobie robi, a może nawet nie słyszy bo zajęty telefonem. Tam jego życie. Celebryta kurza twarz ! Szkoda gadać. 😠 Ale i tak go kocham. Skaranie boskie z dziećmi. Małe dzieci spać nie dają, a duże żyć !
                      • coco.franelka Re: Pobudka! 02.02.20, 21:18
                        Pociesz się, że karma wraca wink przyjdzie czas i na niego big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka