leziox 18.08.23, 14:16 France, from Becancon to Muhlhouse with Motorcycle Trochę brumbrum po Francji, z Becancon do Muhlhouse. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Brum Brum 18.08.23, 22:50 Dla miłośników dwóch kółek, lato, to wymarzona pora roku...słońce, zielono, przyjemnie.... Nic, tylko lać w bak i do przodu ) Odpowiedz Link
leziox Re: Brum Brum 18.08.23, 23:00 Niedlugo kroi sie wyprawa po slonecznej Italii, ale nie chce zapeszac. Jak sie uda to bedzie filmow na peczki... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Brum Brum 18.08.23, 23:05 Oj, Italia piękna, spodoba Ci się....kamerka się przegrzeje Poukładaj tak, żeby wyszło...tam ciepluśko Matriału, rzeczywiście będzie dużo...przyjdą jesienne dni, słotne to akurat wszystko sobie zmontujesz ) Odpowiedz Link
leziox Re: Brum Brum 18.08.23, 23:15 Nie no, bywam tam co roku, ale staram się nie powtarzać okolic i zapuszczam się coraz dalej. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Brum Brum 18.08.23, 23:24 Faktycznie....znalazłam na YT, aż spojrzę, gdzie Cię zagnało ile te wyprawy trwają? Odpowiedz Link
leziox Re: Brum Brum 18.08.23, 23:45 Troche trwają, ale przy tej ilosci filmow, która nie wiadomo skąd się tam znalazła, może też nieco potrwac, aby wszystko obejrzec. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Brum Brum 18.08.23, 23:59 Najbardziej zapadł mi w pamięć filmik z wiewiórka...co spadła z drzewa i był koniec...jakoś tak zrobił wrażenie... Ostatni, który obejrzałam, to ten z kamerą, która spada i dzisiejszy też zaliczony Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Brum Brum 19.08.23, 07:11 Może sobie wreszcie kupię kamerkę do wozu? Kiedyś nawet lubiłem się pobawić zmontowaniem jakiego filmiku... Odpowiedz Link
leziox Re: Brum Brum 19.08.23, 09:53 Nigdy nie wiadomo, co ciekawego się może nagrać. A koszt kamerki w tych czasach, to wydatek prawie żaden. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Brum Brum 19.08.23, 10:05 Bardziej mnie przekonuje kwestia wyłudzaczy odszkodowania w sumie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Brum Brum 19.08.23, 10:34 No u mnie na odwrót - filmiki krajoznawcze to na przykład uwielbiam świat/Polska z góry. Nie do zrobienia naziemnie. Odpowiedz Link