asdzxcvfsrggxdfsd 09.05.24, 10:51 to wymarzone za młodu. Jakoś nigdy nie kupiłem, nie inwestowałam w naprawy. Nawet kiedyś było blisko, no ale takie tao - na gwiazdkę dostałem od dzieci "model kolekcjonerski". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Moje auto 09.05.24, 10:54 Sorry Szefie - to miało pójść na kinoteatr - do usunięcia tutaj. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Moje auto 09.05.24, 12:03 A już myślałam, żeś dziś coś nowego przytargał z salonu i będzie jazda próbna Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Moje auto 09.05.24, 12:16 Po tym jak syn wytargał radio z naszej fabiedy i WRESZCIE akumulator przestał zdychać po kilku dniach postoju - temat zakupu nówki odszedł w siną dal. Jest pakowna, w miarę wygodna no i klimę ma. Nic więcej nam nie trzeba. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Moje auto 09.05.24, 13:17 A to już jak chcesz - ja się pomyliłem niestety i zrobiłem Ci "kryptoreklamę" kinoteatru. Odpowiedz Link
leziox Re: Moje auto 09.05.24, 13:25 Postaram się z tego powodu jeszcze nie skoczyć z mostu. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Moje auto 09.05.24, 13:40 Byś skoczył znaczy. To jedno z najbardziej utytułowanych for i by szkoda było, żeby stało się kolejnym łupem trolli. Odpowiedz Link
leziox Re: Moje auto 10.05.24, 14:09 Będziem bronić Melyny siłom i godnościom osobistom! Oraz gołom piersiom. Zawsze po połówce - silni, zwarci i gotowi. Nie oddamy nawet kapselka od piwa! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Moje auto 10.05.24, 17:59 No, i jak tu wkleić gołe cycki, skoro o zwykłe jaja tyle szumu było Odpowiedz Link
leziox Re: Moje auto 10.05.24, 18:45 Strażniczka moralności na razie jeszcze się nie odzywała. Musi, co w wieży swej się zaklinowała. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Moje auto 10.05.24, 20:48 Będziem bronić!! własnom piersiom!! "Oda do Twych piersi" Ach Twe piersi tak ogromne, Nigdy o nich nie zapomnę. Mlecznobiałe i gorące, Pełne blasku niczym słońce. Twarde i rozkołysane, Serce me w nich zakochane. Więc Cię proszę piękna pani, Kiedy znów będziemy sami, Wyjmij piersi ze stanika, Bo mój smutek wtedy znika, Usta me do piersi prowadź, Bym je mocno mógł całować. Autor: Andrzej Eddie Dembończyk Odpowiedz Link
leziox Re: Moje auto 10.05.24, 20:55 To teraz jeszcze dla umilenia nastroju i skompletowania całości. Oda do dupy Dupo kobieca, dupo wyśniona Szczerze cię pragnę, tulić do łona Mieć cię na codzień, twoje krągłości I do klepania i do miłości Marząc o tobie prężę się cały I chociaż jestem nieco nieśmiały Twój widok zmienia mnie wnet w tygrysa Co przy tym myślę - nie będę pisał Twoje krągłości nagich pośladków Klepane były przez naszych dziadków Czy to za Mieszka, czy innych Piastów Każdy z nich dupie przydawał głasków O ciebie walczono, bito się krwawo By po zwycięstwie posiąść cię żwawo Ty grzałaś armie mokrych sołdatów I ukrywałaś powstańczych swatów Dupo kobieca! Przez tysiąclecia Dawałaś siebie dla króla i kmiecia Trwaj ty nam jeszcze przez długie lata Bez ciebie dupo nie będzie świata Gładka ty dupo, śliczny wyrobie Tyś nam jedyna tylko w przyrodzie Tyś nam jest matka, siostra i żona Chylę się nisko przed tobą w pokłonach A gdy zmarznięty tak chodzę po świecie I znajdę znowu się ja przy kobiecie Ciepła jej dupa mnie słodko kołysze Iż nie chcę już nic ja tak wiedzieć i słyszeć Ten hymn dla dupy niech będzie w chwale Śpiewany wszędzie, ciągle i stale Chwalić nam dupy trzeba tu w trudzie! Bez nich nie byłoby wszak nas - o, ludzie! The End Autor: Leziox Odpowiedz Link