Dodaj do ulubionych

gripex itd a wyniki

14.06.13, 11:05
Jak myślicie czy 2-3 dni brania gripexu mogą jakoś wpłynąć na moje wyniki trójki? Chcę się zbadać w przyszłym tyg ale teraz jestem przeziębiona i nic mi tak nie blokuje ciągłego spływu kataru jak gripex. Biorę malutko ale jednak.
Głupia zrobiłam przerwę w wit D i mam efekt, a całą zimę nie chorowałamsad
Obserwuj wątek
    • anka.83 Re: gripex itd a wyniki 14.06.13, 13:03
      czupakabra27 napisała:

> Jak myślicie czy 2-3 dni brania gripexu mogą jakoś wpłynąć na moje wyniki trójk
      > i? Chcę się zbadać w przyszłym tyg ale teraz jestem przeziębiona i nic mi tak n
      > ie blokuje ciągłego spływu kataru jak gripex. Biorę malutko ale jednak.
      > Głupia zrobiłam przerwę w wit D i mam efekt, a całą zimę nie chorowałamsad

Nie wiem, jak gripex, ale przeziębienie z pewnością wpływa na poziom fT3 w dużym stopniu, w troszkę mniejszym na fT4, TSH raczej nie zdążyło zareagować przez 2-3 dni.
      • czupakabra27 Re: gripex itd a wyniki 14.06.13, 22:29
        Myślisz, że ft3 może być podwyższone czy obniżone? TSH i tak mam nie do ruszenia bo biorę T3.
    • pies_z_laki_2 Re: gripex itd a wyniki 15.06.13, 10:07
      Ostatnio mam (trzeci tydzień sad) wirusowe zapalenie gardła z gruźliczym gardłem (płuca i oskrzela czyste). Nie zrobiłam koniecznych przed wizytą u endo badań tarczycy. Endo powiedziała, że moja choroba (z opryszczką - potworem włącznie...) nie ma wpływu na wyniki badań hormonalnych. Na jakiej podstawie tak powiedziała? Nie wiem sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka