femina77 20.01.12, 10:10 witam czy obecny rok przyniesie mi upragnione zmiany w sferze uczuć (jestem osobą samotna) Z góry dziękuję za odp i poświęcony czas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Pytanie 20.01.12, 19:34 Witam,wyszły bardzo dobre karty. Z przełożenia pokazała się korzystna zmiana w tej dziedzinie, trudno okreslić czas-bo jest to pokazane na teraźniejszości ,jakby od teraz do lata. W każym razie pokazały się karty ślubne, pełnej rodziny. Ta zmiana zaznaczyła sie, jako zmiana od losu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
femina77 Re: Pytanie 20.01.12, 20:13 Super, bardzo Pani dziękuję i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
femina77 Re: Pytanie-nowe 23.01.12, 12:37 korzystając z okazji jeszcze chciałam o coś spytać, bo ta sprawa nie daje mi spokoju-jakiś czas temu zaginęła mi pamiątkowa bizuteria, czy jest szansa ze jest ona w domu i kiedyś ją znajdę? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Pytanie-nowe 24.01.12, 10:46 Witam, niestety, dom mi nie wyszedł. Wygląda to tak - miejsce poza domem, ktoś mógł zabrać i tylko on może zwrócić. Gdzie jest - miejsce , w którym ktoś coś oferuje, daje, proponuje, u mnie określa to Paź Pucharów. Czy kiedyś ją znajdziesz? W tym układzie, który mi wyszedł pytanie jest bezpodstawne - trzeba by udać się w to miejsce i zażądać zwrotu, postawić na stanowcze działania. Tu też pokazał się wybór dwóch opcji, jedną z nich obrazuje karta Sądu, ale z kolei z negatywnym przesłaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
femina77 Re: Pytanie-nowe 24.01.12, 11:44 Bardzo dziękuję za odp i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link