pinia1214 08.01.13, 14:31 Wszystkiego naj, naj, naj 0 a moje pytanie jest o to, jak odbiera mnie pewna dojrzała kobieta, której nie darze sympatią. I czy zdaje sobie sprawę ze myślę o niej jak o fałszywej,zazdrosnej osobie. dziękuję z góry za poświecony czas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: relacje 09.01.13, 05:26 Witam, raczej widać frustrację albo i zranienie. Ona nie może, nie umie przenieść tej relacji na inną płaszczyznę. Tu nie widać celowego dzialania, ale brak umiejętności postępowania. Uleganie niezdrowym emocjom, ponad miarę uzaleznienie się od czegos w tej relacji. >czy zdaje sobie sprawę Nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pinia1214 Re: relacje 09.01.13, 12:39 bardzo dobrze to ujęłaś) myslę wlasnie że tak jest, jak piszesz. ja staram sie ja jak najbardziej traktować obojetnie. Jak widac ta kobieta nie rozumie a powinna to widziec. Nie chcę Ciebie nadwyręzać, ale jak nie jest to kłopot czy mogłabys tylko dopisać jak ona mnie własciwie odbiera? Bo chciałabym zeby widziała ta obojetnosc i celowy mój brak reagowania. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: relacje 11.01.13, 16:43 Z tych kart, ktore pamiętam wyglądało, że odbiera cię pozytywne. Chciałaby kontaktów, dlatego to poczucie zranienia, czy przykrości - V Mieczy, skoro widzi twoją obojętność. Odpowiedz Link