Dodaj do ulubionych

Plemnik była kobietą

05.03.12, 20:11
Rada Miejska amerykańskiego miasta Wilmington przegłosowała uchwałę wzywającą władze stanu Delaware oraz innych stanów i kongresu USA, by uznały, że plemniki i jajeczka są osobami i zapewniły im prawną ochronę. Autorem rezolucji jest Loretta Walsh, radna walcząca o zaostrzenie prawa aborcyjnego.

deser.pl/deser/1,111857,11284693,Radni_uchwalili__plemniki_i_jajeczka_sa_osobami.html
Obserwuj wątek
    • gaika Re: Plemnik była kobietą 05.03.12, 20:48
      Loretta Walsh jest moją heroiną!!!

Piękny manifest("I am standing up for women in this city, I am standing up for women in this state, and I am standing up for the women in this country," Walsh said. )

A Deser ewidentnie obsługują półanalfabeci.

www.upi.com/Odd_News/2012/03/04/Resolution-gives-rights-to-sperm/UPI-32431330891271/
      • grzespelc Re: Plemnik była kobietą 05.03.12, 23:42
        > Loretta Walsh jest moją heroiną!!!

Ino sie nie zadurz bo ci zaszkodzi smile
    • oby.watel ... a lekarzowi objawił się plemnik 21.03.12, 16:35
      9-letnia Kasia po wypadku na placu zabaw o mały włos nie trafiła do rodziny zastępczej. Pięcioro jej krewnych zatrzymała policja. Matka straciła pracę, a ojciec wiele miesięcy nie mógł widywać córki. To wszystko skutki wizji lekarza, któremu objawił się plemnik. Choć ze względu na zupełnie inny zakres codziennej pracy w klinice dziecięcej - plemniki pod mikroskopem obserwował ostatnio około 30 lat temu....
      • diabollo Re: ... a lekarzowi objawił się plemnik 21.03.12, 22:21
        oby.watel napisał:

> 9-letnia Kasia po wypadku na placu zabaw o mały włos nie trafiła do rodziny zas
        > tępczej. Pięcioro jej krewnych zatrzymała policja. Matka straciła pracę, a ojci
        > ec wiele miesięcy nie mógł widywać córki. To wszystko skutki wizji lekarza, któ
        > remu objawił się plemnik. Choć ze względu
        > na zupełnie inny zakres codziennej pracy w klinice dziecięcej - plemniki pod mi
        > kroskopem obserwował ostatnio około 30 lat temu....
        >

Czcigodny Oby.watelu,

Straszna historia niekompetencji.

Kłaniam się nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka