Dodaj do ulubionych

Pozdro od Jajka

28.06.13, 13:00
Widzę, że żyjecie... przegapiłem coś ciekawego?? big_grin
Obserwuj wątek
    • oby.watel Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 13:12
      Tak.
      • 0golone_jajka Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 13:16
        Możesz streścić...nie było mnie kilka lat smile
        • oby.watel Re: Pozdro od Jajka 29.06.13, 04:18
          Nie.
    • uff.o Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 14:45
      Witaj Jajco po Wiekach. Co przegapiłeś? Ano, może okazje do wyklucia? A jak tam po drugiej stronie skorupki?

0golone_jajka napisał:

> Widzę, że żyjecie... przegapiłem coś ciekawego?? big_grin
      • 0golone_jajka Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 15:05
        Jakoś żyję...
        a gdzie się podziali forumowi wspieracze reżimu katolickiego?
        Bo widzę, że kiszą się na własnym forum maryjnym, ale tematyka o wszystkim i o niczym...
        • uff.o Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 17:25
          widać, przestali robić agitkę. Arcyś coś tam chciał zagajać, ale chyba w końcu stwierdził że takich twardogłowych zaprzańców nie ma jak nawracać. Jak to trafnie zauważyła Gaika, prawdziwego katolika to mieliśmy tutaj chyba ze dwie zimy temu. Teraz Diabolcio zaprosił Jurka ('jureek') który przedstawił się jako nie agitujący katolik, więc zapowiada się koegzystencjonalnie. Poglądy nam się chyba wyostrzyły antyklerykarnie, jeśli wolno, tak ogólnie, więc raczej klerycy, sekciarze i inni domokrążcy raczej nie zagrzewają u nas na długo. Od czasu do czasu przypomną sobie, że są tutaj jacyś nieobliczalni odszczepieńcy, wrzucą kamyczek, a potem czmychają chyłkiem do swojej zagrody do której nikomu poza wtajemniczonymi, i posłusznymi, nie dają dostępu. Wszystkie argumenty właściwie zostały już wypowiedziane. Teraz pozostaje tylko komentować nowinki medialne i szliifować diamentowe ostrza.

0golone_jajka napisał:

> Jakoś żyję...
          > a gdzie się podziali forumowi wspieracze reżimu katolickiego?
          > Bo widzę, że kiszą się na własnym forum maryjnym, ale tematyka o wszystkim i o
          > niczym...
    • diabollo Re: Pozdro od Jajka 28.06.13, 17:15
      0golone_jajka napisał:

> Widzę, że żyjecie... przegapiłem coś ciekawego?? big_grin

A witaj po latach, czcigodny Ogolone Jajka.

Cóż, czcigodni katolicy piszą na swoich (swoim) Forach, Cywilizacja Śmierci na swoich.
      Chyba już nic tego nie zmieni.

Napewno Cię zainteresuje, że sława Twojego nicka (czy jesteś czy Cię nie ma) dalej straszy nasze świątobliwe przyjaciółki i przyjaciół z forum KiR.
      Boją się Ciebie bardziej niż diabła.
      Czcigona Maria, jak sama zapowiada w pierwszych słowach swojego forum, lustruje każdego nowego forumowicza i żaden nowy nick się nie prześliźnie (bo każdy podejrzany o bycie "Ogolonym").

Starożytni uważali, że przepustką do nieśmiertelności jest właśnie sława, więc najwyraźniej uzyskałeś jakiś stopień nieśmiertelności, przynajmniej wśród niektórych forumowiczów z KiR.
      Tylko zazdrościć.

Poza tym winny Ci, czcigodny, chyba jestem przeprosiny za moją pychę.
      Kiedyś uważałem, co nawet przed laty chyba ci zasugerowałem, że Twój antyklerykalizm jest zbyt mało wyrafinowany. A tu się okazało, że mój antyklerykalizm podpierany najbardziej wyszukanymi, wykwintnymi, pysznymi intelektualnie cytatami z Krytyki Politycznej, Polityki, GW, NIE i czego tam jeszcze z Cywilizacji Śmierci, też jest całkowicie o kant dupy potłuc - i tak czcigodna Maria pozwoliła sobie wypierdolić mnie na zbity pysk (i to nawet nie za moje ukochane "kurwy" i "chuje", tylko za balsfemię)...
      Zatem przepraszam, czcigodny Ogolone Jajka, za moją pychę sprzed lat.

Kłaniam się nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka