Dodaj do ulubionych

Telefon do wujka Stefana

02.08.11, 22:23
Tak myślę, że w związku z naszym obywatelskim projektem ustawy o słońcu trzeba byłoby skonsultować się z prawnikiem. Kto jest lepszym prawnikiem niż wujek Stefan z Klanu - wszakże cała Warszawa chodzi do niego po porady? Wuj Stefan też jest człowiekiem odpowiedzialnym i sumiennym - nie ma żadnego problemu ze skontaktowaniem się z nim, dwie sekundy maks i już telefon odebrany...

Czy ktoś może mi podać numer do wujka albo może jakiś inny sposób kontaktu z nim? Ewentualnie, innego fajnego prawnika? Ally McBeal wykreślam, bo mnie irytowała.
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:24
      PS: Jeżeli nie umiecie sobie przypomnieć tego telefonu, pamiętam, że był on dość krótki - bohaterowie zawsze wciskali tylko dwie-trzy cyfry i się zaraz łączyli.
      • sootball Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:31
        666?
        • sootball Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:33
          nie. Właśnie sprawdziłam, wybrany numer jest niedostępny. Szkoda.
          • 3.14-roman Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:37
            To jest raczej do Szatana, a oni niestety od niedawna przerzucili się na kontakt bezpośredni - żeby w piekle coś załatwić, trzeba samemu tam pójść.
            • sootball Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:39
              Telefon do wujka Szatana :)
      • miau_weglowy Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:36
        a propos: zauwazyliscie, ze ludzie w filmach zawsze pamietaja jakikolwiek numer im przyjdzie wybrac?
        a ja nawet swojego nie pamietam, wiec nie wierze,ze sa tacy GENIALNI ;)
        • 3.14-roman Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:39
          A mnie intryguje, czemu ludzie dzwoniący do kogoś bliskiego, wstukują jego numer? Przecież powinni mieć go zapisanego w telefonie?
          • miau_weglowy Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:45
            zeby film byl dluzszy
    • sootball Re: Telefon do wujka Stefana 02.08.11, 22:26
      Mnie też!
      Kogokolwiek wybierzecie, nie dawajcie mu motyki.
    • wiotka_trzpiotka Re: Telefon do wujka Stefana 03.08.11, 15:53
      proponuję Magdę M.- ta to wygrywała wszystkie sprawy dopiero
      a ewentualni przeciwnicy czuli się tak głupio, ze wystepują przeciwko niej w sądzie, ze w ramach zadośuczynienia zakochiwali sie w niej i obsypywali kwiatami...
      • 3.14-roman Re: Telefon do wujka Stefana 03.08.11, 21:03
        Hmmm.... myślisz, że Magda M. miałaby czas zająć się naszą sprawą? Bo pewnie cięgiem tylko o swoim życiu uczuciowym dumała nad jakimś szpanerskim drinkiem. Wuj Stefan od czasu do czasu nad papierami się pochylał :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka