pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 17:45 na przywitanie Nowego Roku znaczy? ja siedzę! z kotmi :) będzie fajnie :D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 18:13 Ja mam coś do zrobienia, będę tu wpadał co jakiś czas :) Jak Twoje koty reagują na fajerwerki? Przed moim blokiem stado dresów odpala, sądząc po odgłosach, rakiety ziemia-powietrze. Huk nieziemski. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 18:26 Przed chwilą słyszałem, jak jeden z osobników za moim oknem używa słów szkalujących kobiety przydrożne, a potem wrzeszczy: "Prawie ci urwał rękę!". Karetki też jeżdżą jak wścieknięte. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 18:27 Przed chwilą słyszałem, jak jeden z osobników za moim oknem używa słów szkalujących kobiety przydrożne, a potem wrzeszczy do swego ziomala: "Prawie ci urwał rękę!". Karetki też jeżdżą jak wścieknięte. PS: Powiem szczerze, że już wolę mieć wolne w Sylwestra niż w Wigilię, bo wtedy można wrócić do domu, bez wrażenia, że właśnie znalazło się w Iraku. Odpowiedz Link
good_morning Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 18:15 nt to sie pisze w linii tematu, zeby ludzie nie tracili czasu na otwieranie ;P ok, a teraz wypowiedz wlasciwa; poniewaz zawsze bylam w opozycji do nakazowego swietowania i wszelkich 'musisz' (zwlaszcza stadnych) nie tylko siedze ale i nie swietuje. nie widze powodu :) Odpowiedz Link
3.14-roman Może to się komuś przyda 31.12.12, 18:23 Taka informacja - podczas ogromnego huku należy otworzyć usta, żeby ochronić uszy. CytatPodczas silnego huku, aby zapobiec uszkodzeniu błony bębenkowej, należy otwierać szeroko usta, bowiem jama ustna jest połączona z uchem i następuje wyrównanie ciśnienia oraz mniejsze drgania błony.. Odpowiedz Link
good_morning Re: Może to się komuś przyda 31.12.12, 18:31 znowu zdjecie tej debilki zlituj sie ;P Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Może to się komuś przyda 31.12.12, 18:45 Przyznam, że ciekawi mnie sposób, w jaki owa białogłowa pozuje do zdjęć. Zetknąłem się już wielokrotnie z niewiastami robiącymi tzw. dzióbek oraz takimi rozchylającymi lekko usta do zdjęć, ale takie ułożenie jest pewnym novum. Poza tym, niewiasta ta pasuje idealnie do hałaśliwej i narzucającej się otoczki Sylwestra. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 20:39 Chyba udam się na spoczynek, może tu jeszcze w tym roku zawitam. Młodzieńcy w dresach się oddalili, chyba skończyły im się fajerwerki. Jakby ktoś chciał sobie ponarzekać na ludzkość, tutaj rewelacyjny wątek, który już dawno miałem zalinkować. Później go opracuję. WYJĄTKOWO żenujące zabawy weselne. Naprawdę :) Odpowiedz Link
good_morning Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 20:43 a mi nie 1.sie wyspalam dzis, bo sie wczoraj nie wyspalam 2.sie wkurzylam (jak tu spac), bo te ceny, o ktorych pisalam (programy) rzekomo co mialy wzrosnac od 1 stycznia, wzroskly niepostrzezenie miedzy dniem wczorajszym a dzisiejszym :/ rozumiem, ze najwczesniej na swiecie dzien kolejny jest oczywiscie gdy u mnie 10 rano, ale to moze nalezaloby podac wg jakiego czasu mial byc ten 1 stycznia! (nie wspomne juz o tym,ze cena widnieje bez podatkow wszelkich, wiec jak kupujesz, to rosnie o ho ho, wcale nie mikolajowe radosne ohoho) tak wiec; jak tu spac faen! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 20:50 no a ja się zdrzemnęłam uczciwie, teraz sobie można posiedzieć chwilkę przy kompie, jak co wieczór, w wygodnej koszuli nocnej i ciepłych skarpetach, podłubać na drutach, polatać po forach, w radyju leci względnie słuchalna muzyka mam pyszną herbatę zieloną z żurawiną i czekoladę o nadzieniu śliwkowym a jak mnie radyjo zmęczy, to sobie zapuszczę płytę Johny'ego Casha - mniammmm... borze cienisty, jak mi dobrze, że nie muszę się żadnym sylwestrem przejmować :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 22:53 Lecę przelotem i życzę wszystkim wesołego jajeczka :D nie dawać mi więcej piiić! Odpowiedz Link
mnop2 Re: A kto siedzi w doma? 31.12.12, 23:53 Ahahahaahhhhaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link