molly_wither 30.10.15, 19:33 Wszak niedlugo Swieto Zmarłych, więc chce zapytać , jak je obchodzicie? Tradycyjnie, czy z jakimis atrakcjami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Dobrze trafilam 30.10.15, 21:54 Z atrakcjami! Bawimy się w urny do wynajęcia, ciuciutrupkę i chowanego (do grobu). Wieńce i znicze we własnym zakresie, ostatnio któraś tu szpanowała zniczykiem z pozytywką, proszęjaciebie, grającą "Wstań, powiedz: nie jestem sam". "Jest jedzenie i napitek". Natomiast nie uświadczysz tu wietrzonych z naftaliny futer, pilśniowych kapeluszy, rechotu rodziny widzianej raz na rok oraz baloników z myszką Miki. Pańskiej skórki? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dobrze trafilam 31.10.15, 08:27 kaga9 napisała: nie uświadczysz tu wietrzonych z naftaliny futer, pilśniowych kapeluszy Ośśś mię ubodła do żywego! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Dobrze trafilam 31.10.15, 08:56 A fffcalerzenie, Trusiuu, gdyż jednoznacznie opisywałam BYWALCÓW, a nie TUBYLCÓW. PS Przecudne ujęcie, ta minka...<rozplywa się> Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dobrze trafilam 31.10.15, 12:24 Hm hm: to się zastanowię jeszcze. (ofkors, mając odpowiedni zapas wyskokogatunkowej marfefki, zastanawiałabym się szybciej i na korzyść) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dobrze trafilam 01.11.15, 14:19 Idealna... To za co tam się obrażałam? Mmmm... no piiiszna po prostu... ...o czym to ja? Odpowiedz Link