02.02.11, 13:02
zalecenie aby przyjmować rano dawkę kwetapiny,więc jak wróciłam do domu to zastosowałam.No i mnie przygasiło:/ Może to i lepiej:/ Lepsze to niż odstawienie lamitrinu,bo bałam się że tak doktorka sobie wymyśli,bo mówiła o tym że jak będę wciąż miała tendencje do nakręcania się to lepsza będzie ta cholerna depakina co trzyma człowieka cały czas w dole.Bleee.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: dostałam 02.02.11, 13:12
      To teraz będziesz brać tylko kwetapinę?Nie znam tego leku,mój wygaszacz to neurotop w dalszym ciągu,wygasił mnie na amen:/
      Depakine brałam ale z powodu wypadania włosów zamieniono mi na convulex.
      • czubata Re: dostałam 02.02.11, 13:36
        ditta12 napisała:

> To teraz będziesz brać tylko kwetapinę?

Nie,lamitrin pozostał co właśnie się bałam że mi go zamieni.Psy też mi proponowała właśnie convulex kiedyś jak nie chciałam depakiny,i clopixol,wszystko byleby zrobić z człowieka warzywo.Haloperidol też proponowała,no bo to lekarka starej daty.Ale teraz refundacja,to jest wybór tych leków z nowszej generacji.Pozdro.
        • ditta12 Re: dostałam 02.02.11, 13:42
          No to dobrze że nie przepisała halo i clopiksolu bo to straszne świństwa ze skutkami ubocznymi.kiedyś brałam brrrrrrrr.
          • czubata Re: dostałam 02.02.11, 21:54
            Puszcza mnie:D Ale zaraz znowu się uspokoję,bo nocna tura będzie:) I siem bendem tak chmajtać łod rana do wieczora:P Żyjesz Ditto,żyjesz?
            • ditta12 Re: dostałam 03.02.11, 09:51
              Żyję ale jakoś nie idzie ku lepszemu wielkimi krokami.
              • czubata Re: dostałam 03.02.11, 13:00
                Przykro mi:( Ale zobaczysz,wszytko się jakoś rozwiąże.A co nas nie zabije,to nas wzmocni Ditto.
                • ditta12 Re: dostałam 03.02.11, 14:01
                  Mam też taką nadzieję ale jakoś szaro buro wszędzie i nie zanosi się na lepiej.
                  Żeby tak choć troszkę hipomanii powróciło,na kilka dni,żeby odetchnąć z tej nicości.
                  Jak się czujesz po tej kwetapinie?jakoś już nie widać tego wigoru,czyżby aż tak bardzo Cię uspokoiło Czubatku?
                  • czubata Re: dostałam 03.02.11, 17:52
                    Rano jestem jako tako spokojna,ale im wgłąb dnia,tym bardziej się nakręcam.Ale nie wiem już co pisać,bo trochę za bardzo się wygłupiam chyba,nie tylko tu,ale i na innych forach,więc się powstrzymuje,zakuwam tabliczkę mnożenia z moim synem:)
                    • ditta12 Re: dostałam 03.02.11, 18:46
                      Oj!Czubatko,powygłupiaj się to może i mnie nakręcisz pozytywnie :D
                      Wylazłam dziś z domu do ludzi i mi troszkę jakby lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka