Dodaj do ulubionych

okulistyka onkologiczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 12:52
Jestem po leczeniu onkologicznym, ale znowu coś się dzieje i to w zupełnie innym niż dotychczas obszarze. Potrzebuję kontaktu na wizytę prywatną ze względu na czas. Wyczytałam, że dobrze byłoby trafić w ręce prof. Bożeny Romanowskiej-Dixon. Jak to zrobić ? Nie wiem.Proszę Was o pomoc, wskazówki, namiary. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: okulistyka onkologiczna IP: *.centertel.pl 22.07.14, 15:47
      dzien dobry, czy udało się Pani dotrzeć do Pani Prof.Romanowskiej -Dixon.
      Również potrzebuję pilenego konsultacji i szukam kontaktu na prywatną wizytę.
      Będę wdzięczna za jakieś wskazówki / odpowiedź.
      • Gość: Ja jack Re: okulistyka onkologiczna IP: *.jmdi.pl 16.01.21, 13:44
        Witam czytam dawny post ,i ośmieliłem się napisać Moja żona ma guza w oku ,jesteśmy z Warszawy potrzebujemy jakiś namiar na prywatny gabinet Pani ptof.Tomanowskiej Dixon.Błagam o pomoc.dziekuje
        • Gość: Ewajaga Re: okulistyka onkologiczna IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.21, 09:37
          Witam
          Czy udało się Państwu dostać numer telefonu do Pani prof. Romanowskiej-Dixon. Pilnie potrzebuje a nie mogę nigdzie znaleźć . Byłabym wdzięczna za jakieś informacje
          Pozdrawiam
    • Gość: Barbara Re: okulistyka onkologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.21, 09:00
      Mojej babci wykryto guza gałki ocznej. Pilnie proszę o namiary do doktor Romanowskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka