dziunit 17.06.10, 09:04 Czy ktoś ma może numer telefon do kierownika budowy? W związku z tym, że nic się nie dzieję na osiedlu, chciałbym z tym panem się skontaktować i posłuchaj co ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronik4 Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 09:11 Jutro jadę na budowę zrobię im małą awanturkę. Jak nie zapomnę to wezmę nr. Do prezesa też chcesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 09:14 0 662 276 251 Jezeli dodzwonisz sie do kierownika budowy, napisz co uslyszales. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunit Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 11:37 Abonent czasowo niedostępny :-( Będę próbował jeszcze po południu Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 12:33 Na poniedziałkowym spotkaniu podawał numer, ale oznajmiał że ten numer ma zmieniać. Jeżeli jest już nieaktualny, trzeba jakimś cudem zdobyć nowy. Mam tylko ten nr. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunit Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 12:58 postaram sie zdobyc nr od p. Alberta. pzdr. mz Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 09:18 Wyslalem Ci kontakt na prv Odpowiedz Link Zgłoś
dziunit Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 15:28 grzegorz.gwiazda jestes pewien ze ten nr dobrze spisales? bo udalo mi sie dodzwonic ale okazalo sie, ze ten koles nie jest kierownikiem budowy na VP. a nie sadze zeby tak szybko nr dali komus innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: Kierownik budowy kontakt 17.06.10, 15:34 Spisywalem na spotkaniu poniedzialkowym. Kierownik budowy podawal wszystkim obecnym. Ja zapisalem taki numer. Czy ktos potwierdzi, ze poprawnie wklepalem? Ma ktos jeszcze numer z poniedzialkowego spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś