Dodaj do ulubionych

pismo od GH

28.06.10, 14:24
Hej,
czy ktoś dostał pismo od GH informujące o terminie ukończenia całego osiedla
10 sierpnia????
podobno były wysyłane w ubiegłym tygodniu ale ja nic nie dostałem :/
Obserwuj wątek
    • faked Re: pismo od GH 28.06.10, 14:35
      ja też nic nie dostałam
      • bujalq Re: pismo od GH 28.06.10, 16:32
        Pewnie znów ktoś w GH zapomniał, lub nie miał czasu przecież oni są tacy zajęci
        przyśpieszaniem budowy że nie mają czasu wysłać jakiegoś pisma.
        • budynekc1 Re: pismo od GH 28.06.10, 16:55
          Otóż, drodzy Sąsiedzi nasz "kochany" deweloper po raz kolejny zrobił nas w bambuko. W piśmie podobno miała być deklaracja a propos terminu ukończenia budowy, jest natomiast napisane iż prace zostały wznowione 14 czerwca, nadzoruje je pan Drelichowski a przewidywany, podkreślam PRZEWIDYWANY termin ukończenia budowy i zgłoszenia budynków do użytkowania to 10 sierpnia 2010. Co mi po tym piśmie skoro ostateczny termin miał być IV kw. 2009 a potem I kw 2010? 10 sierpnia to tylko termin przewidywany. Zmarnowali tylko znaczki pocztowe....
          • dziunit Re: pismo od GH 28.06.10, 19:18
            Właśnie też dzisiaj to pismo dostałem. Ja nie wiem, jak można tak ludzi w trąbę
            robić??? PRZEWIDYWANY TERMIN odbioru, dobre sobie. Teraz tylko do tego całego
            prezesa zadzwonić i spytać się co ma do powiedzenia w tej sprawie. Ma ktoś do
            niego numer lub pamięta jak on się nazywa?
            • budynekc1 Re: pismo od GH 28.06.10, 19:39
              Nazywa się Czarek Jarząbek (czarek.jarzabek@gethouse.pl) Numeru niestety nie mam, a też chętnie bym się z nim rozmówiła...
              • bujalq Re: pismo od GH 29.06.10, 09:20
                Adres e-mail raczej się nie przyda bo standardowo Pan prezes tak jak reszta jego
                pracowników nie odpisuje :) Więc jak szef daje taki przykład to co się dziwić
                pracownikom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka