elisabe 10.08.10, 20:53 czy jest w ząbkach jakiś pediatra (na NFZ), którego polecacie dla niemowlaka? nie wiem do kogo zapisac dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_83 Re: dobry pediatra ? 10.08.10, 21:10 Ja mogę polecić dr.OLiwę-Kanię z Betamedu. Odpowiedz Link Zgłoś
magzela Re: dobry pediatra ? 12.08.10, 11:14 jako doświadczona matka nie polecam Kaczerskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: dobry pediatra ? 23.08.10, 21:05 Ja również z czystym sumieniem mogę polecić dr Kanię z Beta-Medu- rewelacyjna lekarka :) dr Bielańska jest również dobrym pediatrą, natomiast mi bardziej odpowiada ta pierwsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
cliooooo Re: dobry pediatra ? 24.08.10, 09:33 A ja na odwrót. Polecam dr Bielańską - rzeczowa,spokojna i życzliwa, choć z początku sprawia wrażenie trochę oschłej. Od urodzenia do 8 lat leczy moją córkę i jestem zadowolona. Dr Kania moim zdaniem, z góry traktuje rodziców. Ale,co do kwalifikacji się nie wypowiadam, byłam 2-3 razy i nie mam zastrzeżeń, moi znajomi też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: dobry pediatra ? 24.08.10, 09:59 a ja polecam dr Kalicką-Kisiel z Vital-a. Podoba mi się w niej to, że antybiotyki daje w ostateczności.... Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: dobry pediatra ? 23.08.10, 15:55 polecam pediatrę dr Oliwę-Kanię oraz dr Bielańską z Beta-medu na ul. Skorupki , a prywatnie ( przyjeżdża do domu)dr Jacka Rutkę.... Odpowiedz Link Zgłoś