Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy, ząbki

24.08.10, 14:20
Witam
Szukam sprawdzonego, niedrogiego warsztatu (samochód Peugeot 306) w okolicach ulicy Powstańców..Może ktoś coś polecić?
Obserwuj wątek
    • lokatorzywiosenna Re: warsztat samochodowy, ząbki 25.08.10, 12:43
      ciężko w Ząbkach o dobrego mechanika. W okolicy Powstańców mogę tylko ODRADZIĆ
      warsztat Pana Śliwki AUTOGLOB.
      Podczas naprawy jednego psują coś innego, a później wciskają ciemnotę, że
      musieli to wymienić, bo było uszkodzone.
      Byłem światkiem kilku takich akcji naciągania klientów.
      Poza tym przez tych partaczy musiałem wyminić silnik, bo źle coś poskręcali i
      zatarł się wałek rozrządu.
      Szkoda słów....
      • kriis.borowski Re: warsztat samochodowy, ząbki 25.08.10, 14:46
        Ja mogę polecić pana Tomasza z firmy TOM CAR ul. Lipowa 26. Ale to przy stadionie Dolcan.
        • ki-tty Re: warsztat samochodowy, ząbki 25.08.10, 14:48
          Mój mąż jak coś się zepsuje jeździ na Skorupki obok Beta Medu.Jest zadowolony i
          nie zdzierają kasy
        • gosiapatrycja Re: warsztat samochodowy, ząbki 25.08.10, 14:54
          Zgadzam się z kriis.borowski że najlepszym mechanikime jest pan.
          Tomasz z TOM CAR ul. Lipowa 26. Jadąc ulicą Słoneczną od ks.
          Skorupki skręcamy w prawo w ul. Lipową i kawałek dalej po prawej
          stronie jest warsztat.
    • oopinie Re: warsztat samochodowy, ząbki 10.05.15, 13:06
      AutoGlob - po wstępnej rozmowie zrezygnowałem, co się zapytałem jedna odpowiedź "nie wiem, trzeba sprawdzić" więc zapytałem o inne, ile kosztuje rozrząd? na tle innych 200zł drożej w Sieci też mówią, że jest 200zł taniej niż AutoGlob bierze.
      Orla - nie polecam nawet opon wyważyć nie umieją dobrze i wszystko co naprawiali poprawiał inny mechanik, czyli strata wszystkich pieniędzy co im dałem.
      Lipowa - nie polecam przy jednej z napraw jedno naprawione drugie uszkodzone, po kilku miesiącach zobaczyłem, że część sobie leży odkręcona na szczęście nie spadła i przez ten nieprzykręcony element wymagane rozebranie całego mechanizmu (droga sprawa). Inna naprawa nie przyniosła efektu.
      Mazowiecka - nie polecam mimo zwracania uwagi nawet nie potrafią wyważyć kół, samochód cały faluje, spojrzałem na koła i wszystko jasne... zrezygnowałem z dalszej współpracy.
      Błękitna - tutaj jest trzech, nie wiem który, ale jeden z nich popsuł znajomemu część i musiał nową kupować i gdzie indziej robić (droga sprawa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka