Dodaj do ulubionych

Wentylacja ?????

23.02.11, 17:24
witam,
mam pytanie. czy u was tez tak wieje do mieszkania kratkami wentylacyjnymi ???? u mnie wieje w kuchni jak cholera kratka wentylacyjna.
Obserwuj wątek
    • setif Re: Wentylacja ????? 23.02.11, 18:53
      Wieje jak cholera. Zgłaszałam ten problem. Po przeglądzie kominiarskim stwierdzono, że trzeba coś tam nadbudować na budynku, ale będą to robić dopiero jak będzie ciepło.
      • guliwer80 Re: Wentylacja ????? 23.02.11, 19:34
        A w ktorym budynku mieszkasz??? Ja w "A"(obecnym)
        • setif Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 11:43
          B1, obecnie F. Wszystkie budynki były sprawdzane przez kominiarzy, więc widocznie dotyczy to nie tylko jednego budynku.
    • kerajm Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 14:22
      ...u mnie jak był kominarz to stwierdził, że to normalne tzw ciąg wsteczny gdy uchyliłem okno to wszystko było w normnie, więc zapytałem czy przy -10 stopni również mam mieć okno otwarte i jak podłączę okap to również musi być non stop być włączony, nic nie odpowiedział widocznie "śmieszny" kominarz był jak to delikatnie nazwać przepłacony.
      • setif Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 14:41
        Ha ha, mi też poradzili otworzyć okno. Najgorsze, że jest zimno, wieje z kratek, wieje z okapu i wieje z okna. Trzeba się hartować!
        • magloit Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 18:45
          U mnie też jest inny problem. Mieszkam na ostatnim piętrze i wszystkie zapachy (kiedy są imprezki) z całego pionu mam w swojej kuchni. Nawet wietrzenie nie pomaga.
          • doomina Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 19:16
            :) :) :)
            Imprezki??? Czy VP wydało pozwolenie na takie rzeczy ??
            :) :) :)
            • grzegorz.gwiazda Re: Wentylacja ????? 25.02.11, 08:10
              Komuś pieczora karkówka śmierdzi? :-)

PS. A tak na powaznie, mialem 2x sytuacje, kiedy gdzies na dole panowie jarali fajki na potęgę a mi wszystko leciało do mieszkania przez kratkę w kuchni. Ostatnio problemu juz nie zauwazylem.
    • editoon1 Re: Wentylacja ????? 10.07.15, 10:01
      Sam miałem taki problem ale odwiedziłem Sklep CEO - wentylacja poznańi zakupiłem odpowiednie części do naprawy. Nie powinno być takich problemów jakie ty masz. Radziłbym to jak najszybciej załatwić, aby nie było problemów.
      • 7andrzej223 Re: Wentylacja ????? 21.07.15, 22:59
        A czy moze Pan doprecyzowac co trzeba zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka