guliwer80 23.02.11, 17:24 witam, mam pytanie. czy u was tez tak wieje do mieszkania kratkami wentylacyjnymi ???? u mnie wieje w kuchni jak cholera kratka wentylacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setif Re: Wentylacja ????? 23.02.11, 18:53 Wieje jak cholera. Zgłaszałam ten problem. Po przeglądzie kominiarskim stwierdzono, że trzeba coś tam nadbudować na budynku, ale będą to robić dopiero jak będzie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
guliwer80 Re: Wentylacja ????? 23.02.11, 19:34 A w ktorym budynku mieszkasz??? Ja w "A"(obecnym) Odpowiedz Link Zgłoś
setif Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 11:43 B1, obecnie F. Wszystkie budynki były sprawdzane przez kominiarzy, więc widocznie dotyczy to nie tylko jednego budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kerajm Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 14:22 ...u mnie jak był kominarz to stwierdził, że to normalne tzw ciąg wsteczny gdy uchyliłem okno to wszystko było w normnie, więc zapytałem czy przy -10 stopni również mam mieć okno otwarte i jak podłączę okap to również musi być non stop być włączony, nic nie odpowiedział widocznie "śmieszny" kominarz był jak to delikatnie nazwać przepłacony. Odpowiedz Link Zgłoś
setif Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 14:41 Ha ha, mi też poradzili otworzyć okno. Najgorsze, że jest zimno, wieje z kratek, wieje z okapu i wieje z okna. Trzeba się hartować! Odpowiedz Link Zgłoś
magloit Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 18:45 U mnie też jest inny problem. Mieszkam na ostatnim piętrze i wszystkie zapachy (kiedy są imprezki) z całego pionu mam w swojej kuchni. Nawet wietrzenie nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
doomina Re: Wentylacja ????? 24.02.11, 19:16 :) :) :) Imprezki??? Czy VP wydało pozwolenie na takie rzeczy ?? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gwiazda Re: Wentylacja ????? 25.02.11, 08:10 Komuś pieczora karkówka śmierdzi? :-) PS. A tak na powaznie, mialem 2x sytuacje, kiedy gdzies na dole panowie jarali fajki na potęgę a mi wszystko leciało do mieszkania przez kratkę w kuchni. Ostatnio problemu juz nie zauwazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
editoon1 Re: Wentylacja ????? 10.07.15, 10:01 Sam miałem taki problem ale odwiedziłem Sklep CEO - wentylacja poznańi zakupiłem odpowiednie części do naprawy. Nie powinno być takich problemów jakie ty masz. Radziłbym to jak najszybciej załatwić, aby nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
7andrzej223 Re: Wentylacja ????? 21.07.15, 22:59 A czy moze Pan doprecyzowac co trzeba zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś