Dodaj do ulubionych

przychodnia na Powstańców

12.04.11, 12:46
Czy ktoś korzystał już z usług nowej przychodni na Powstańców? Czy może ktoś coś wie o Pani pediatrze dr Śmirska, która tam przyjmuje?
Obserwuj wątek
    • aga19773 Re: przychodnia na Powstańców 12.04.11, 21:47
      Bardzo polecam pani dr Król (pediatra).Pani dr pracuje w przychodni na Gocławiu (Abrahama). Chodziłam tam przez długi czas z synkiem do czasu aż kupiłam mieszkanie w Ząbkach. Bardzo byłam zadowolona, gdy dowiedziałam się o tym, że pani dr Król przyjmuje również tutaj.
      Pozdrawiam
      • ufotka Re: przychodnia na Powstańców 14.04.11, 14:47
        Od dr smirskiej jak najdalej!!!
        • gosiapol Re: przychodnia na Powstańców 14.04.11, 15:31
          dlaczego???
          • kontrolka1981 Re: przychodnia na Powstańców 26.10.11, 08:11
            gosiapol napisała:

> dlaczego???

BO ta Pani ma problem z alkoholem i to duży. Jest już temat założony na temat tej przychodni. Pozdrawiam
    • delavegag Re: przychodnia na Powstańców 15.04.11, 13:38
      A czy z przychodni na Orlej możecie polecić jakiegoś pediatrę?
      • mikolaa Re: przychodnia na Powstańców 19.05.11, 13:19
        Z Orlej polecam dr Bachorek, jest bardzo kompetentna. Byłam z dzieckiem zapisana na szczepienie. Po dokładnym zbadaniu Pani doktor odłożyła szczepienie na późniejszy termin gdyż miała wątpliwości czy syn jest całkowicie zdrowy. A wiadomo że przy szczepieniu aby nie było chorób poszczepiennych ważne jest aby dziecko bylo zdrowe. Tym zyskała moje zaufanie. Poza tym jest przesympatyczna dla dzieciaczków.
        • malezeby Re: przychodnia na Powstańców 19.05.11, 15:34
          Pediatra - dr Bachorek... Padłam :)
      • mariaawaria15 Re: polecam dr Jankowskiego dorosli i dzieci 25.10.11, 15:38
        Polecam dr Jankowskiego. Bardzo dokładny, kompetentny lekarz. Leczy moje dzieci oraz nas dorosłych. Leczy nas już od kilku lat i zawsze byłam zadowolona. Ma swietny kontakt z dziećmi. Przyjeżdza również na wizyty domowe, potrafi polecić też dobrych alergologów i innych lekarzy z którymi współpracuje. 509 974 004 na ten telefon mozna dzwonić i umawiac sie na wizyty. Czasami nie mogę się dodzwonic to piszę smsa z prośba o wizytę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka