nikakrzysia 12.04.11, 12:46 Czy ktoś korzystał już z usług nowej przychodni na Powstańców? Czy może ktoś coś wie o Pani pediatrze dr Śmirska, która tam przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga19773 Re: przychodnia na Powstańców 12.04.11, 21:47 Bardzo polecam pani dr Król (pediatra).Pani dr pracuje w przychodni na Gocławiu (Abrahama). Chodziłam tam przez długi czas z synkiem do czasu aż kupiłam mieszkanie w Ząbkach. Bardzo byłam zadowolona, gdy dowiedziałam się o tym, że pani dr Król przyjmuje również tutaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ufotka Re: przychodnia na Powstańców 14.04.11, 14:47 Od dr smirskiej jak najdalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: przychodnia na Powstańców 26.10.11, 08:11 gosiapol napisała: > dlaczego??? BO ta Pani ma problem z alkoholem i to duży. Jest już temat założony na temat tej przychodni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
delavegag Re: przychodnia na Powstańców 15.04.11, 13:38 A czy z przychodni na Orlej możecie polecić jakiegoś pediatrę? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaa Re: przychodnia na Powstańców 19.05.11, 13:19 Z Orlej polecam dr Bachorek, jest bardzo kompetentna. Byłam z dzieckiem zapisana na szczepienie. Po dokładnym zbadaniu Pani doktor odłożyła szczepienie na późniejszy termin gdyż miała wątpliwości czy syn jest całkowicie zdrowy. A wiadomo że przy szczepieniu aby nie było chorób poszczepiennych ważne jest aby dziecko bylo zdrowe. Tym zyskała moje zaufanie. Poza tym jest przesympatyczna dla dzieciaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
malezeby Re: przychodnia na Powstańców 19.05.11, 15:34 Pediatra - dr Bachorek... Padłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariaawaria15 Re: polecam dr Jankowskiego dorosli i dzieci 25.10.11, 15:38 Polecam dr Jankowskiego. Bardzo dokładny, kompetentny lekarz. Leczy moje dzieci oraz nas dorosłych. Leczy nas już od kilku lat i zawsze byłam zadowolona. Ma swietny kontakt z dziećmi. Przyjeżdza również na wizyty domowe, potrafi polecić też dobrych alergologów i innych lekarzy z którymi współpracuje. 509 974 004 na ten telefon mozna dzwonić i umawiac sie na wizyty. Czasami nie mogę się dodzwonic to piszę smsa z prośba o wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś