Dodaj do ulubionych

Biedronka przy Makro

02.01.12, 21:16
Byłem dziś na zakupach, kupywałem tylko pieczywo.Kupiłem opakowanie bułeczek maślanych za 5,99zł. W domu jak córa chciała zjeźdź to w środku była sama "zielenina", więc wróciłem do nich z reklamacją.Po ok 30 min.-bo nie było z kim rozmawiać oddali mi kase bez żadnych przeprosin.Wspomnę że w tym samym czasie inna klientka domagała się zapłacenia za opakowanie parówek w cenie jaka była przy nich a nie jak kasjerka nabiła zawyżoną cenę.
Obserwuj wątek
    • raptor73 Re: Biedronka przy Makro 02.01.12, 23:09
      Fajne że dbasz o córkę... proszę tylko nie ucz jej ortografii :)
      • mickey18 Re: Biedronka przy Makro 02.01.12, 23:24
        A ciekawe jak ty byś zareagował będąc oszukany i wkurzony ???
        "Na Zdrowie" - w tym nowym roku.
        • raptor73 Re: Biedronka przy Makro 03.01.12, 01:51
          No też bym był wkurzony, ale na pewno wcześniej bym nie "kupywał" tylko kupował i nie po to żeby "zjeźdź" tylko raczej zjeść... ;) Pozdrawiam w Nowym Roku :) - przeglądarki mają wbudowaną kontrolę pisowni - wystarczy stosować szczególnie przy pisaniu na forum publicznym.
    • forumowy_wyjadacz Re: Biedronka przy Makro 03.01.12, 15:15
      mickey18 napisał:

> Byłem dziś na zakupach, kupywałem tylko pieczywo.Kupiłem opakowanie bułeczek ma
      > ślanych za 5,99zł. W domu jak córa chciała zjeźdź to w środku była sama "zielen
      > ina", więc wróciłem do nich z reklamacją.Po ok 30 min.-bo nie było z kim rozmaw
      > iać oddali mi kase bez żadnych przeprosin.Wspomnę że w tym samym czasie inna kl
      > ientka domagała się zapłacenia za opakowanie parówek w cenie jaka była przy nic
      > h a nie jak kasjerka nabiła zawyżoną cenę.

Zielenina jest zdrowa. Zwłaszcza szpinak. Mniam. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka