Dodaj do ulubionych

Błagam o pomoc !

14.03.12, 22:57
Witam serdecznie,

Zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w odnalezieniu psa. W dniu dzisiejszym około godziny 19-20 między ulicą powstańców a szwoleżerów na wysokości placu zabawa zaginął pies rasy sznaucer miniaturka. Pies jest nie duży, koloru pieprz sól nazywa się Roki. Pies jest włochaty tylko na grzbiecie ma wytartą plamę w związku z tym że jest chory i w tracie leczenia. Z powodu podawanych mu leków bardzo Państwa proszę jeżeli widzieliście bądź wiecie gdzie może być bardzo proszę o kontakt. Podaję maila do siebie mm1004@interia.pl

Z góry dziękuję za pomoc i informację.
Obserwuj wątek
    • olcia4767 Re: Błagam o pomoc ! 15.03.12, 09:28
      ja dzisiaj rano widziałam sznaucera miniaturkę, biegającego po pasie zieleni wdłuż stacji PKP miał taką pomarańczową bądź czerwoną obróżkę, nie było przy nim nikogo więc może to twój piesek.
      Mam nadzieję, że się odnajdzie.
      pozdrawiam
      • zabkiadam Re: Błagam o pomoc ! 15.03.12, 11:22
        ja również widziałe dziś tego psa na terenie szkoły podstawowej przy Batorego, pies zwrócił naszą uwagę bo był bez właściciela i miał dwie obroże, jedna chyba była koloru pomarńczowego... piesek chyba się przeniósł na tę stronę Ząbek i tu należy go szukać - o ile to ten pies
    • olcia4767 Re: Błagam o pomoc ! 15.03.12, 15:29
      znalazł się piesek?
      • mm8502 Re: Błagam o pomoc ! 16.03.12, 09:39
        Tak zguba się znalazła, dziękuję za pomoc oraz maile.

Pozdrawiam.
        • olcia4767 Re: Błagam o pomoc ! 16.03.12, 10:50
          super :)

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka