Dodaj do ulubionych

Policja w Zabkach

09.11.13, 22:20
Gdzie ona jest? Może inaczej Gdzie jest StraŻ Miejska? Nie widze ich na ulicach naszego zaniedbanego miasta. Ja sam widzilem onanizujacego sie chlopaka na przystanku...MASAKRA.
Ludzie dewastują przystanki, bloki itd. że nasze miasto wygląda jak zdewastowane.
Obserwuj wątek
    • robertrobo Re: Policja w Zabkach 10.11.13, 10:20
      Widziałem ich kilka razy przy fotoradarze...
    • piokow6 Re: Policja w Zabkach 10.11.13, 10:29
      Policja w ząbkach nie ma samochodu więc po prostu nie ma jej.
      • powstanie60 Re: Policja w Zabkach 10.11.13, 16:49
        piokow6 napisał:

> Policja w ząbkach nie ma samochodu więc po prostu nie ma jej.

Jak zlikwidujemy Straż Miejską to będziemy już rzeczywiście super bezpieczni. Na Powstańców dojście zajmie policjantowi pewnie z pół godziny.
        • xsqr Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 07:45
          Jak to Policja w Ząbkach nie ma samochodu ?! To za przeproszeniem jak mnie ktoś będzie okradał, to dzielnicowy spacerem do mnie przyjdzie ?
          • route67 Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 07:49
            Jak ktoś Cie bedzie okradał to beda po 1,5h jak u mnie. (wtedy jeszcze placilem tu podatki, żeby nie było)
            • xsqr Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 08:08
              Ekstra, SM działa od poniedziałku do piątku (jakiś czas temu próbowałem się do nich dodzwonić w sobotę i jakież było moje zdziwienie dlaczego nikt nie odbiera), a Policja nie ma własnego auta.
              Jak tu się dziwić, że każde zarośla, krzaki to wysypiska śmieci a kierowcy w poważaniu mają zakazy parkowania. Powstańców wygląda jak jeden wielki dziki parking, zaś Andersena jest śmierdzącym śmietniskiem.
            • kriis.borowski Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 15:20
              Rozumiem że to jakieś teksty ironicznie pisane że Policja nie ma radiowozu i "dochodzi" z buta? Może zaznacz to na początku wątku bo ludzie ci uwierzą...
              • piokow6 Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 17:28
                To nie ironia tylko szczera prawda .
                • kriis.borowski Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 21:59
                  A co dokładnie?
                  • netgater Re: Policja w Zabkach 12.11.13, 23:41
                    Na parkingu przed Komisariatem stoją atrapy radiowozów. A zamiast policjantów są przebrani aktorzy. Tak mi pani Jadzia na bazarze mówiła.

--------------------------------------------------------------
      • e-olenka Re: Policja w Zabkach 13.11.13, 08:25
        piokow6 napisał: Policja w ząbkach nie ma samochodu więc po prostu nie ma jej.

zanim coś napiszesz to sprawdź, ja radiowóz widziałam wiele razy.
        kppwolomin.policja.waw.pl/portal/pw/419/36684/Nowy_radiowoz_w_sluzbie_zabkowskiej_Policji.html
        • aurelia_83 Re: Policja w Zabkach 13.11.13, 16:53
          Ja też dziś widziałam nawet dwa razy rzeczony radiowóz na Andersena popołudniową porą;) Może polowali na exhibicjonistę lub/oraz agresywne gimnazjalistki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka