Dodaj do ulubionych

punk odbioru awizo

26.02.14, 08:04

witam,
miejsce odbioru listów poleconych przypomina nie współczesny punt odbioru ale lata 80, brzydki zapach unosił się w powietrzu, a dokładnie pochodził pani która siedziała i wystawiała awizo przez dostarczeniem listu !!!
czekając na wydanie listu poprostu mnie mdliło z tego przerażającego smrodu, obsługa mało kompetentna, o ile to można nazwać obsugą, dosłownie ludzie zebrani z ulicy nic nie reprezentujący sobą, no bo co można powiedzieć o osobie które niby roznosi bardzo ważne przesyłki sądowe i listy polecone które nie zachowuje podstawowej higieny osobistej, poza smrodem przepoconego ciała unosił się zapach jakby ta osoba się nie podmywała, smród starej ryby, poprostu w oczy szczypało.
w dniu dostarczenia awizo byłem w domu, mimo tego osoba która powinna dostarczyć tą przesyłkę zostawiła awizo!!!
po wizycie w tym śmierdzącym punkcie wcale mnie to nie dziwi, pani siedziała i wypisywała awizo przez dostarczeniem listu!!! a to chyba nie tak powinno działać!!!

punkt o którym mowa znajduje się z Ząbki, ul. Batorego 2.
stara buda, bez alarmu, bez klimatyzacji, bez zabezpieczeń, z ważnymi przesyłkami... taki jest obraz współczesnego doręczyciela przesyłek, to jest jakiś mało smaczny żart.

punkt nie jest blisko miejsca zamieszkania. po wizycie potrzebowałem długiego spaceru aby oczyścić płuca :0 :) :)
moje pytanie, czy w obecnych czasach coś takiego w ogóle powinno mieć miejsce. okazuje się że cofneliśmy się o 30 lat do tyłu.
Obserwuj wątek
    • morpheus33 Re: punk odbioru awizo 26.02.14, 08:05
      nasz punkt odbioru awizo, punkt INPOST
    • dlinci Re: punk odbioru awizo 26.02.14, 19:33
      morpheus33 napisała:

> moje pytanie, czy w obecnych czasach coś takiego w ogóle powinno mieć miejsce.
      > okazuje się że cofneliśmy się o 30 lat do tyłu.

Ja bym stwierdziła, co najwyżej, że pozostaliśmy w miejscu - poczta polska też nie jest idealnym doręczycielem :-)

Poza tym - czy można się cofnąć co przodu? ;-)

pozdr, p.
      • nowywzabkach Re: punk odbioru awizo 27.02.14, 16:13
        Wystepuje w przyrodzie zjawisko cofania do przodu. Niedawno pod Kauflandem widzialem mocno nawalonego goscia, ktoremu cofnelo sie do przodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka