madameblanka 23.09.15, 08:14 Witajcie, ma ktoś namiar na dobrego onkologa? Nie musi być miły, empatyczny ani tani. Ma być dobry. Resztę jego niedociągnięć przezyję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netgater Re: Dobry onkolog. 23.09.15, 08:58 Polecam od razu uderzenie do Centrum Onkologicznego na ul.Roentega. Do dobrej diagnozy potrzebne są badania, których profesjonalnie nie da się przeprowadzić w prywatnym gabinecie, ani enel-medach, medicoverach, etc. To nie jest zajrzenie do gardła, zapytanie jak się Pani czuje, skierowanie na prześwietlenie, badanie krwi, etc.. A prywatny co najwyżej Ci takie badania zaproponuje. Przećwiczone. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Dobry onkolog. 23.09.15, 15:34 dzieki, tak myślałam od początku ale może pod latarnią najciemniej. Niestety powinnam sie tam zgłosić jak już mam usg i lekarz powie, że coś znalazł, wtedy kieruje mnie na konsultację na Roentgena. eeeh. Odpowiedz Link Zgłoś
bafibafi Re: Dobry onkolog. 23.09.15, 17:12 Ja polecam szpital onkologiczny w Wieliszewie. Dr.Małgorzata Chudzik. Odpowiedz Link Zgłoś