Dodaj do ulubionych

Slogi to katocenzor ?

11.04.05, 21:09
bo jak inaczej wytłumaczyć jego działanie ?
Obserwuj wątek
    • bishopandroid Re: Slogi to katocenzor ? 13.04.05, 06:47
      no własnie ... jak pisałem żeby uważać na batmanów bo często robią dzieciom
      krzywde to bez słowa wywalił posta a teraz nie stać go na słowo komentarza.

Moja uwaga dotyczy zwłaszcza tej budy na Powstańców - miałem tam sprawe z
      batmanem - taki stary, złośliwy dziadyga - i niestety stwierdzam, że wiekszość
      kleru niskiego szczebla to buce. I nawet jak katocenzor Sloggi to wytnie - bede
      wklejał dalej takie wątki - niezaleznie od faktu, że mieszkamy w katolickiej
      republice Ząbki to każdy ma prawo do wypowiedzi ( a jedyną obrazą czyichkolwiek
      uczuć było wykasowanie poprzedniego posta przez Sloggiego ).
      • cfaniakmiodowy Re: Slogi to katocenzor ? 14.04.05, 09:07
        W ogóle mylisz pojęcia - on nie obraził uczuc nikokogo tylko napisał o osobie-
        a nie bluźnił, nie obrażał religii, ktolików itd. Księża tez sa ludźmi i ich
        czyny szcególnie w obliczu posługii podlegają ocenie - to nie sa swięte krowy,
        czuję sie jakbym żył w sredniowieczu - czytajac uzasadnienie rodem z przewodu
        inkwizycyjnego. A katolicy tez od innowierców diabłów nazywają inaczej
        wyznających. Nic z dzieła ekumenicznego JP II nie wynieśli. Potrafią tylko
        wydziwiać cuda i romantycznie sie jednoczyć by zaraz później wrócic do swojej
        obłudnej rzeczywistości. A swoją drogą uwazam, że źle potraktowałeś
        bishopandroida - przesadzasz moim zdaniem. To była jego opinia i powinienes to
        uszanować. No chyba ze działasz populistycznie na większosć z tego forum,
        którzy mają całkiem odmienne poglady co widać po wpisach. Bądź sobą i nie
        udawaj - granivca między obraza kogos uczuc jest cienka - równie dobrze ty
        mogłes obrazic moje - ze wybiórczo cenzurujesz forum i nie jest ono obiektywne -
        czyli zafałszowujesz rzeczywistość. A ja nie chce zyć juz w iluzji.
    • cfaniakmiodowy Re: Slogi to katocenzor ? 13.04.05, 13:16
      Sllogi może się jako ustosunkujesz? Bo w sumie nic szczególnego nie mam ani w
      jedna ani w druga stronę - ale wydaje mi sie że mamy wolnosć słowa - i jeśli
      nie ma w wypowiedziach jakiś totalnych przegięć czy wulgaryzmó to jest to nie
      fair. Czy to dyskryminacja?
      • sloggi Re: Slogi to katocenzor ? 13.04.05, 21:42
        Nie.
        Wolność słowa nie daje podstaw do obrażania uczuć innych.
        Mam nadzieję, że ta odpowiedź jest wystarczająca.
        • megi_r Re: Slogi to katocenzor ? 14.04.05, 10:14
          sloggi napisał:
          > Nie.
          > Wolność słowa nie daje podstaw do obrażania uczuć innych.
          > Mam nadzieję, że ta odpowiedź jest wystarczająca.

Bardzo dobrze !

Jak czytam te brednie co cfaniakmiodowy pisze na tym forum to mam nadzieje ze
          rodzice wreszcie zrobia porzadek z twoim internetem
          Najpierw pisal bzudry jako pryczard a teraz juz po prostu bzdury do kwadratu
          jako cfaniak

Naprawde prosimy ciebie chlopczyku idz na jakies forum schiza albo cos w tym
          stylu
          Tutaj nie zasmiecaj

bo internet nie jest taki bezanonimowy jakbys myslal wiec zastanow sie zanim
          cos piszesz !!!!

Megi

• cfaniakmiodowy Re: Slogi to katocenzor ? 14.04.05, 10:44
            Jaki znowuO co ci chodzi? Kobieto nie poć sie tak. Na przyszłość nie pisz mi o
            internecie, bo powtarzsz zasłyszane rzeczy o których nie masz pojęcia.
            Administruje kilkoma sieciami dla duzych firm więc mnie nie rozśmieszaj i nie
            rób z siebie pośmiewiska. I wiesz co jak jesteś taka pewna i masz mi cos do
            powiedzenia to powiesz mi to w oczy przy sprzątaniu w Ząbkach - wtedy się
            przekonamy dziewczynko czy twoje IQ i błyskotliwość rozbłyśnie i zawarzy nad
            moim chłopiecym światem. A co do jakiegoś pryczarda to niech sobie załatwia
            sam z tobą sprawę - wasz problem. Licze ze będziesz przy sprzataniu tak ze
            wysłucham co mi masz do powiedzenia.

Chłopczyk lat 36
            P. S.
            Mamo tato nie zabierajcie mi inernetu - proszę
        • bishopandroid Re: Slogi to katocenzor ? 14.04.05, 12:02
          Tylko że jeżeli ktoś obraża moje uczucia to ja go niestety nie mogę wywalić z
          forum - uczciwe to chyba nie jest.
          • paladyn7 Re: Slogi to katocenzor ? 17.04.05, 21:47
            Bishop, bez przesady... Ty, chyba teraz obrażasz uczucia innych...
            Rozumiem "lewoskrętność", ale nie roazumiem Waszej/Twojej" chęci dogryzania
            tym, którzy mają inne priorytety/poglądy.
            Po ch...j mącisz wodę ??? Sprawia Ci to przyjemność sąsiedzie ???

Mnie dziedek mauczył :"Świętości nie szargaj !" i Tego staram się trzymać. Nie
            ważne jaka/czyja to "świętość", i nie obnoszę się z nią. Szacunek i tolerancja !
            Natomiast "trendy" teraz jest bycie taki "światłym i i "tolerancyjnym"
            libertynem, który niby nie wnika w poglądy innych, ale jednak potrafi doj...ać
            tym co mają poglądy inne niż ON, zwłaszcze na incognito boardach...
            To takie słodkie... :))))))))

pzdr
            • bishopandroid Re: Slogi to katocenzor ? 18.04.05, 20:35
              Ok sąsiedzie ... po pierwsze to nie lewoskrętny tylko antykler - bo znowu mogę
              się poczuć obrażony. Nigdy nikomu nie chciałem dogryzać - razi mnie tylko
              hipokryzja. Wszyscy są tacy strasznie tolerancyjni ale to właśnie zachowania
              takie jak Sloggiego ( czyli wycięcie posta ) najlepiej świadczy o
              zaściankowości i ogłupieniu.

pozdro.
              • paladyn7 Re: Slogi to katocenzor ? 21.04.05, 14:23
                Bishopandroid napisał
                "... Nigdy nikomu nie chciałem dogryzać - razi mnie tylko
                hipokryzja. Wszyscy są tacy strasznie tolerancyjni ale to właśnie zachowania
                takie jak Sloggiego ( czyli wycięcie posta ) najlepiej świadczy o
                zaściankowości i ogłupieniu..."

"...Moja uwaga dotyczy zwłaszcza tej budy na Powstańców - miałem tam sprawe z
                batmanem - taki stary, złośliwy dziadyga - i niestety stwierdzam, że wiekszość
                kleru niskiego szczebla to buce..."

Heh, dość skonfrontować dwie wypowiedzi zatroskanego o tolerancję
                Bishopaadroida... :)))

Nie, sąsiedzie, to takie zachowanie jak TWOJE, świadczy o ogłupieniu. Rzekłbym,
                że również o HIPOKRYZJI.
                Skoroś taki antykler, to co za sprawę miałeś do księdza ??? (nie interesuje
                mnie to, jedynie podkreślić chciałem Twoją niekonsekwencję...)

Po drugie, o ogłupieniu i kompleksach lub niedojrzałości świadczy opisywanie
                rzeczywistości za pomocą "kalki". - ten Twój żałosny dowcip o "batmanach i
                dzieciach".
                A generalizowanie w osądach to już wg mnie Twoja osobista porażka... :))

Przeczytałem Twoją Twórczość. Jawi mi się ona jak pokrzykiwania jakiegoś
                zdezorientowanego małolata, który wraca z jakiejś lewackiem manify...
                Osłuchał się hasełek i bez zastanowienia je klepie...

Tym niemniej pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka