agamag79 17.10.05, 12:34 mam nadzięję ze uda mi się kupić M-3 w Ząbkach..:) na pewno każdy z Was sprawdzał Księgę wieczysta, KRS i wszystko gra?? bez większych podejrzeń można zaufać..;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: mieszkanko 18.10.05, 23:35 Ufff :) Jako nabywcy rezydencji w Zabkach trzymamy reke na pulsie. A tak powaznie bylem z umowa u prawnika i powiedzial ze jest ok. Ksiegi sprawdzal bank do kredytu tez bylo ok. Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
agamag79 Re: mieszkanko 19.10.05, 12:29 a w którym banku kredyt brałeś? ja przymierzam się do millenium..no zobaczymy co z tego wyjdzie..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.marzenka1 Re: mieszkanko 19.10.05, 14:48 Witam przyszła Sąsiadko, My również rozważaliśmy kredyt w millenium, ale ostatecznie uznaliśmy, że oferta BPH jest dla nas atrakcyjniejsza. Jeśli masz wątpliwości to może warto skorzystać z usług np. Expandera. My nie korzystaliśmy, ale słyszałam wiele dobrego na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: mieszkanko 19.10.05, 14:55 A jeszcze lepiej iść i do Expandera i do Openfinance - mi dzięki nieświadomemu szantażykowi udało się stargować na prowizji ;-] Poza tym mogą dać spore zniżki na notariusza. Jeśli chodzi o bank, to ja mam w BPH. Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: mieszkanko 22.10.05, 21:46 My bralismy kredyt w millenium. Wtedy najbardziej sie opłacało. Oni często wprowadają promocje i wtedy sie opłaca :) Ale tak ja pisali poprzednicy (wstąp do expandera - doradzą i to za darmochę :) Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś