prezres 05.12.05, 13:03 HELLO!!!! Długo mnie nie było, ale już jestem:) Mam Pytanie czy dostaliście już pisemka o odbiorze technicznym lokalu? Mam nadzieję, że imprezka się udała. POZDRO GRZRGORZ!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: WITAM 05.12.05, 13:12 Czy to ten słynny Grześ, który jako pierwszy kupił mieszkanie i potem słuch o nim zaginął ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: WITAM 05.12.05, 13:35 Buahahahahaha :-D Odnalazł się! Grzesiek, Ty to już do rangi urban legend urosłeś! ;-] A co do pisemek - tak dostaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 13:54 Cień kobry:)))) Tak tak to ja. Jakoś nie mam szczęścia do tego naszego forum. Okazało się, że coś się spieprzyło z moimi loginami i hasłami. W każdym badź razie sie udało, więc będę gościł częściej na łamach forum. Trzymajta się ludziska ciepło. Pozdrawiam sąsiadów. Tych których poznałem (wiadomo o kogo chodzi:)) ) no i oczywiście tych których jeszcze nie poznałem. No i chyba się pospieszyłem z odbiorem mieszkania:(, ale nie pękam na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:23 Już odebrałeś???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:51 W SUMIE TO NIE BO JESZCZE DUŻO JEST DO ZROBIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:51 no, odważnie, a jak twój raport błędów? pewnie dłuższy niz formułka zgody na przyjęcie mieszkania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:53 I TO SPORO DŁUŻSZY. KOLO KTÓRY NOTOWAŁ NABAZGRAŁ CAŁĄ STRONĘ A4 Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 15:21 A z czym były największe kwasy? Na co zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 15:32 Generalnie dużo niedoróbek. Mieszkanie nie zostało jeszcze skończone. Ściany i podłogi proste (sprawdzałem poziomicą w wielu miejscach):). Zapomnieli zamontować kaloryfera w łazience, skrzynki z bezpiecznikami, dzwonka, dzrzwi z wizjerami, klamek również w oknach. Nie dokończyli balkonu. Pisać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 16:15 Poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 11:13 Dobra trochę jeszcze pozmyślam:)))) Nie dokończyli wylewać podłóg przy kaloryferach (w miejscach gdzie łączą się rury z podłogą), ubytki w tynkach, niechlujnie wykończone kratki wentylacyjne i parapety. U mnie jedna ściana(kuchnia) sąsiaduje z korytarzem więc nie ma tynków tylko jest izolacja akustyczna w postaci wełny mineralnej i płyty G/K. To też nie było wykończone. Na styku ściany z podłogą wystaje izolacja tejże podłogi. Chyba już wszystko. Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę. Trzymajta się sąsiady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabinkowski Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 18:40 w jakim czasie mają Ci to poporawiać, dokończyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 11:16 Termin ustaliliśmy na koniec grudnia. Prawdopodobnie będę oglądał ich wyczyny dopiero w przyszłym roku. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 12:12 a miałes jakieś problemy z dogadaniem się z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 12:13 w sumie nie. A z czym miałem się dogadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
olup Re: WITAM 05.12.05, 15:34 Grzesiu, miło cię znowu usłyszeć, już zwątplilismy, że kiedykolwiek do tego dojdzie :) W końcu pierwszy i ostatni, heh, raz spotkaliśmy się na początku tego roku... O listach z terminem odbioru już ci napisali - to j moze o imprezce - owszem, udała się :) Zdjęcie możesz oglądać na naszym bloxie :) No ale gdzie tak długo zabalowałeś? Malediwy, Nowa Zelandia? Ola Odpowiedz Link Zgłoś