05.12.05, 13:03
HELLO!!!!
Długo mnie nie było, ale już jestem:) Mam Pytanie czy dostaliście już pisemka
o odbiorze technicznym lokalu? Mam nadzieję, że imprezka się udała.
POZDRO GRZRGORZ!!!!:))))))
Obserwuj wątek
    • jerson71 Re: WITAM 05.12.05, 13:12
      Czy to ten słynny Grześ, który jako pierwszy kupił mieszkanie i potem słuch o
      nim zaginął ??? :)
      • mowika Re: WITAM 05.12.05, 13:35
        Buahahahahaha :-D Odnalazł się!

Grzesiek, Ty to już do rangi urban legend urosłeś! ;-]

A co do pisemek - tak dostaliśmy.
        • prezres Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 13:54
          Cień kobry:))))
          Tak tak to ja. Jakoś nie mam szczęścia do tego naszego forum. Okazało się, że
          coś się spieprzyło z moimi loginami i hasłami. W każdym badź razie sie udało,
          więc będę gościł częściej na łamach forum.
          Trzymajta się ludziska ciepło. Pozdrawiam sąsiadów. Tych których poznałem
          (wiadomo o kogo chodzi:)) ) no i oczywiście tych których jeszcze nie poznałem.
          No i chyba się pospieszyłem z odbiorem mieszkania:(, ale nie pękam na robocie.
          • mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:23
            Już odebrałeś???!!!
            • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:51
              W SUMIE TO NIE BO JESZCZE DUŻO JEST DO ZROBIENIA
          • olup Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:51
            no, odważnie, a jak twój raport błędów? pewnie dłuższy niz formułka zgody na
            przyjęcie mieszkania ;)
            • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 14:53
              I TO SPORO DŁUŻSZY. KOLO KTÓRY NOTOWAŁ NABAZGRAŁ CAŁĄ STRONĘ A4
              • mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 15:21
                A z czym były największe kwasy? Na co zwrócić uwagę?
                • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 15:32
                  Generalnie dużo niedoróbek. Mieszkanie nie zostało jeszcze skończone. Ściany i
                  podłogi proste (sprawdzałem poziomicą w wielu miejscach):). Zapomnieli
                  zamontować kaloryfera w łazience, skrzynki z bezpiecznikami, dzwonka, dzrzwi z
                  wizjerami, klamek również w oknach. Nie dokończyli balkonu. Pisać dalej?
                  • mowika Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 16:15
                    Poproszę :-)
                    • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 11:13
                      Dobra trochę jeszcze pozmyślam:))))
                      Nie dokończyli wylewać podłóg przy kaloryferach (w miejscach gdzie łączą się
                      rury z podłogą), ubytki w tynkach, niechlujnie wykończone kratki wentylacyjne i
                      parapety. U mnie jedna ściana(kuchnia) sąsiaduje z korytarzem więc nie ma
                      tynków tylko jest izolacja akustyczna w postaci wełny mineralnej i płyty G/K.
                      To też nie było wykończone. Na styku ściany z podłogą wystaje izolacja tejże
                      podłogi. Chyba już wszystko. Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę.
                      Trzymajta się sąsiady:)))
                  • mabinkowski Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 08.12.05, 18:40
                    w jakim czasie mają Ci to poporawiać, dokończyć ?
                    • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 11:16
                      Termin ustaliliśmy na koniec grudnia. Prawdopodobnie będę oglądał ich wyczyny
                      dopiero w przyszłym roku.
                      POZDRO
                      • olup Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 12:12
                        a miałes jakieś problemy z dogadaniem się z nimi?
                        • prezres Re: Każą wpisać jakiś temat:))) Zagubiony w akcji 09.12.05, 12:13
                          w sumie nie. A z czym miałem się dogadywać?
    • olup Re: WITAM 05.12.05, 15:34
      Grzesiu,
      miło cię znowu usłyszeć, już zwątplilismy, że kiedykolwiek do tego dojdzie :) W
      końcu pierwszy i ostatni, heh, raz spotkaliśmy się na początku tego roku...
      O listach z terminem odbioru już ci napisali - to j moze o imprezce - owszem,
      udała się :) Zdjęcie możesz oglądać na naszym bloxie :)
      No ale gdzie tak długo zabalowałeś? Malediwy, Nowa Zelandia?
      Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka