kraszczak1 07.04.06, 22:12 Po długich przepychankach w końcu będziemy mieli drogę... Podziękowania dla osób którzy wytrwali i to załatwili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosg Re: Jest ok 10.04.06, 11:36 a tak na serio o ktora droge chodzi ............ Odpowiedz Link Zgłoś
kraszczak1 Re: Jest ok 16.04.06, 11:58 Chodzi o naszą kochaną ulice Świerkową Pozdrawiam wszystkich i Wesołych Świąt Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
zabkowianin Re: Jest ok 19.04.06, 11:31 Jestem mieszkańcem ul. Świerkowej. Co ustalono, poproszę o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
nowkatka Jest ok 19.04.06, 11:34 Z pomocą firmy Charbud robimy drogę z kostki brukowej. Koszt na jedno mieszkanie-dom to 800 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Jest super jest super więc o co ci chodzi 19.04.06, 15:22 Jest ok - robią moją ulicę i jest super - reszta niech się topi w rynsztokach. To dobra opcja dla tych co lataja prywatnymi samolotami z Ząbek. Oby twoja radosc nie była krtkotrwała. Ja bym się nie cieszył - niedosc ze płaci sie w tym ktaju najwyższe podatki to jeszce ludzie muszą dopłacać do dróg lokalnych - i to prawie równowartosć netto średniej krajowej, a ludzie narzekają, że tak źle jest w tym kraju. To jest absurd dopiero. To już było: "Popatrz na wspaniałe autostrady Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy tolerancję wobec innych upodobań Kościoł zaciekle broni najbiedniejszych Bogaci są fajni i w miarę uczciwi Policja surowo karze złych przestępców" Odpowiedz Link Zgłoś