kwiatek252 02.06.06, 15:30 Chciałabym kupić meble. Gdzie jest jakis dobry sklep meblowy, czy ktoś może kupował w którymś z zabkowskich sklepów, jak jest z dostawą, montażem, cenami itp.Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opek79 Re: Sklep meblowy Ząbki 02.06.06, 15:36 Ja polecam sklep przy ul. Legionów 34 (nie wiem jak się nazywa). Miła i fachowa obsługa, na meble bardzo krótko czekałem. Transport gratis. I powiem Ci jeszcze jedno:na Radzyminskiej jest taki duży sklep meblowy Black Red White. Porównywałem ceny ze sklepu na Legionów i na Legionów mają sporo taniej. Na tronie www.brw.com.pl można obejrzec meble, są tam podane ceny. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu na Legionów mają jeszcze taniej niz na tej stronie internetowej.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: Sklep meblowy Ząbki 02.06.06, 19:06 Także polecam sklep na Legionów. Przede wszystkim wniesienie mebli jest gratis.( w innych sklepach płatne), no i można za meble zapłacić przy odbiorze, jak już dostarczą. Ceny żeczywiście niższe niż gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiek76 Re: Sklep meblowy Ząbki 02.06.06, 21:02 ja również polecam sklep na Legionów - bardzo miła, fachowa obsługa i rzeczywiście ceny są niższe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek252 Re: Sklep meblowy Ząbki 05.06.06, 15:23 Bardzo Wam dziekuje za pomoc. Z pewnością wybiorę sie do sklepu na Legionów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_z Re: Sklep meblowy Ząbki 17.10.06, 15:35 Oskar. Sklep meblowy 0 22 781 52 73 05-091 Ząbki, Legionów 34 pow.wołomiński, woj.mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_z Re: Sklep meblowy Ząbki 17.10.06, 15:38 zapomniałam napisać- tez tam kupuje meble :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egry Re: Sklep meblowy Ząbki 18.10.06, 08:09 Jagiellońska róg Kopernika. Meble drewniane (ceny wyższe niż na Legionów, ale to nie sklejka). Odpowiedz Link Zgłoś