sloggi 05.07.06, 00:09 Jeśli na Waszych forach jest info o tym forum - to ok. W innym przypadku jest to spam, czyli tandetne szukanie darmowej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qznia Re: Do reklamujących inne fora 05.07.06, 00:19 sloggi napisał: > Jeśli na Waszych forach jest info o tym forum - to ok. W innym przypadku jest > to spam, czyli tandetne szukanie darmowej reklamy. Daj spokój przecież jesli nie ma być propagandy wyborczej to trzeba poinformować ludzi ktorzy wręcz żadali od Perkowskiego "dania głosu" - gdzie jego głos można usłyszeć.To zdecydowanie dobrze o nim świadczy że nie korzysta z forum Gazety ( co jest podobno zakazane ) lecz stworzył swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruscinski Re: Do reklamujących inne fora 05.07.06, 00:32 qznia napisał: > sloggi napisał: > > > Jeśli na Waszych forach jest info o tym forum - to ok. W innym przypadku > jest > > to spam, czyli tandetne szukanie darmowej reklamy. > Daj spokój przecież jesli nie ma być propagandy wyborczej to trzeba > poinformować ludzi ktorzy wręcz żadali od Perkowskiego "dania głosu" - gdzie > jego głos można usłyszeć.To zdecydowanie dobrze o nim świadczy że nie korzysta > z > forum Gazety ( co jest podobno zakazane ) lecz stworzył swoje. Zalogowałem się, żeby opdpisać Sloggiemu, no i podisuję się pod odpowiedzią qznia, który w międzyczasie (jak się logowałem) odpisał Sloggi, czy zamiast tej informacji, którą umieściłem (wyraźnie tłumacząc dlaczego forum Roberta Perkowskiego powstało i dlaczego), gdybyśmy robili kampanię na forum, byłbyś szczęśliwszy? Tak jak Qznia napisał, forumowicze wyraźnie domagali się rozmowy z kandydatem na burmistrza Robertem Perkowskim i ją mają poza forum gazety, tak jak pisałeś rok temu gazeta.pl nie życzy sobie kamapnii wyborczej. Naprawdę staramy się uszanować to forum, czemu stawiasz nas razem z "być może raklamą" PO i sugerujesz, że spamujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Do reklamujących inne fora 05.07.06, 07:00 Poza tym Sloggi reklamuje swoje forum w stopce. Ja tez. Dostane bana? ;) A tak na serio....dopisuje sie do przedmowcy !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Do reklamujących inne fora 05.07.06, 09:32 sloggi napisał: > Jeśli na Waszych forach jest info o tym forum - to ok. W innym przypadku jest > to spam, czyli tandetne szukanie darmowej reklamy. Raczej jako spam bym tego nie traktował. Nie jest to informacja niechciana przez forumowiczów, wręcz przeciwnie... A jak ustosunkujesz się do wątków, w których forumowicze dyskutują na przykład o wyborach i o kandydatach? Czy to nielegalne? Odpowiedz Link Zgłoś