michalina33 21.07.06, 11:18 stję przed wyborem zarejestrowania noworodka w którejś z przychodni w Ząbkach, czy możecie polecić dobrą? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara06 Re: przychodnie w Ząbkach 21.07.06, 12:59 niesttey państwowa to jest chyba jedna, wybor pozostaje inny. lekarz. ja polecam dr kur-a. Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: przychodnie w Ząbkach 21.07.06, 14:23 Tiaaaa ja też z moim chodzę do dr Kura, jest ok. tylko straszny z niego gaduła ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: przychodnie w Ząbkach 21.07.06, 16:12 W Ząbkach jest kilka do wyboru: a) publiczna przechodnia na Orlej b) przychodnia Betamed na Skorupki c) przychodnia Vital na Piłsudskiego wszystkie mają umowy z NFZ. Jest jeszcze parę innych, ale nie wiem czy mają umowy. Wszystko zależy od lekarza, nie od przychodni, wypróbuj, zawsze możesz zmienić. Dokładny wykaz wszystkich ZOZ-ów w okolicy masz na stronie: www.powiat-wolominski.pl/index.php?cmd=teleadresy&opt=pokaz&id=39i www.powiat-wolominski.pl/index.php?cmd=teleadresy&opt=pokaz&id=36 Nie ma żadnych ograniczeń - możesz zapisywać się w dowolnym z tych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: przychodnie w Ząbkach 21.07.06, 16:26 michalina33 napisał: > stję przed wyborem zarejestrowania noworodka w którejś z przychodni w Ząbkach, > czy możecie polecić dobrą? Ja najpierw jeździłem z dzieckiem do przychodni na Orlej, ale po kilku miesiącach zapisałem się do Betamedu na Skorupki, głównie ze względu na pory przyjęć - w Betamedzie czynne od 8:00, a na Orlej od 9:00. Żadnej z nich specjalnie nie mogę polecić, w obydwu tych przychodniach jakość obsługi raczej średnia z tendencją do niskiej. W niektórych przypadkach lepiej skorzystać z wizyt prywatnych, wyjdzie z korzyścią dla dziecka i nierzadko taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
libromante Re: przychodnie w Ząbkach 24.07.06, 19:10 Jednak Beta med jest nieznacznie lepszy pod względem estetyki niż przychodnia na Orlej - prznyjajmniej nowszy budynek. Na Orlej są za to lepsi specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina33 Re: przychodnie w Ząbkach 25.07.06, 13:19 a w której przychodni przyjmuje dr Kur? słyszałam tez w mairę dobre opinie o dr chyba Adamowskiej ze starej przychodni przy orlej Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: przychodnie w Ząbkach 25.07.06, 15:41 byłam u obojga, przyjmują w państwowej przychodni na orlej, maja serce do swojej pracy i podjescie do dzieci. Oboje są godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś