kraszczak1 20.03.07, 11:42 Witam, mam pytanie dotyczące internetu od firmy BAIT. Czy ktoś juz ma z nimi podpisana umowę? Jak sie sprawuja ich łącza itd... Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwano11 Re: Internet "BAIT" 20.03.07, 13:41 ja mam z nimi umowe juz chyba ze dwa lata. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest tanio, jak sie podpisze umowę terminową to jeszcze taniej, a szybkość internetu jest taka jak firma deklaruje. Ja mam 256kbps za 36 zl brutto. Awarii dotychczas nie pamietam, a internet odpalam szesc dni na siedem w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
sesorek Re: Internet "BAIT" 20.03.07, 15:43 piwano11 a mieszkasz w ząbkach?? na jakiej ulicy?? jak doprowadzają internet?? radiowo czy kabelkiem bo widze ze ofrte mają bardzo ciekawą Odpowiedz Link Zgłoś
artubki Re: Internet "BAIT" 20.03.07, 23:01 sesorek napisał: > piwano11 a mieszkasz w ząbkach?? na jakiej ulicy?? > jak doprowadzają internet?? radiowo czy kabelkiem > bo widze ze ofrte mają bardzo ciekawą No wlasnie ceny maja super, tylko nie znalazlem kwestii o kosztach podlaczenia i jakosci tego dostawcy ? Czy ktos w Zabkach ma ta firme ? Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaewa Re: Internet "BAIT" 21.03.07, 10:50 Witam Ja mieszkam na Szwoleżerów i od 2 lat mam od nich internet. Jest ok, nie ma awarii. Jak coś nie tak to po telefonie od razu przyjadą i sprawdzą. Moi rodzice mieszkają na Wybickiego w Ząbkach i tam koszt podłączenia to 490zł.Tam jest dopropwadzone radiowo. U mnie było taniej bo było więcej chętnych. U rodziców tylko Oni chcieli internet a sąsiedzi nie. Tak więc mogę polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piwano11 Re: Internet "BAIT" 25.03.07, 22:08 tak, mieszkam w Zabkach, w bloku przy szwolezerow, blok jest okablowany, przed Baitem mialem innego providera (Taval), ktorego po prostu zmienilem na tanszego. Opłata za podlaczenie byla albo jakas symboliczna albo w ogole jej nie bylo, juz nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
d.czernicki Re: Internet "BAIT" 01.04.07, 10:19 Mój znajomy ma, nie jest zadowolony. Skusił się na niską cenę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sesorek Re: Internet "BAIT" 12.04.07, 10:19 a mozesz powiedziec dlaczego nie jest zadowolony?? w jakim rejonie Ząbek mieszka jaką przepustowośc i z czym ma największe problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś