monika8388 19.04.07, 23:09 Witam wszystkich!!! Czy ktoś mółby mi polecić dobrego fryzjera w Ząbkach?! Będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika.bajkowe1 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 19.04.07, 23:37 Może nie w samych Ząbkach ale blisko, od ulicy Łodygowej, kawałek za stacją BP, Salon Urody Xena ul. Wyspowa 10, rewelacyjna obsługa , najlepiej iść do Pani Iwonki (Pani Iwonka jest z Zabek). Może nie jest najtaniej (też nie najdrożej) ale usługi na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika.bajkowe1 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 19.04.07, 23:39 a ha, maja tam też kosmetyke, manicure, pedicure itp... Odpowiedz Link Zgłoś
sarajewo1 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 20.04.07, 10:15 A jakie są ceny np. baleyagu na długie włosy + modelowanie. Mają jakąś stronkę w internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika.bajkowe1 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 20.04.07, 10:23 co do cen to nie chce się wypowiadać żeby nie wprowadzać kogoś w błąd, najlepiej jakżdy sam zadzwoni czy podjedzie i sie zapyta. Przesyłam linka na ich strone internetową: www.xena.net.pl/index.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika8388 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 23.04.07, 21:20 Może ktoś jeszcze ma sprawdzonego fryzjera w Ząbkach bądź w bliskiej okolicy?! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mojego_dziecka28 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 23.04.07, 21:34 Ja chodzę na Szwoleżerów,taka biała budka na przeciwko siłowni.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
4edyta Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 25.04.07, 21:08 A ja chodzę do fryzjera na 3-go Maja tuż przy stacji PKP. Taki mały lokal obok sklepu z używaną odzieżą. Jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
t.g Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 27.04.07, 17:13 Chodzimy z synem (sześcioletnim) do zakłądu na ul. Drewnickiej niedaleko Granicznej, to prawie Marki. Bardzo przyzwoicie, tanio (w odniesieniu do cen warszawskich). Damski i męski. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 05.06.07, 09:29 Kobitki a czy ktoś juz sprawdził otwarty salon na Batorego przy przystanku,obok solarium?Wie ktoś jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga115 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 05.06.07, 23:08 to pewnie pytasz o Techni-Art, chodze od kilku lat i jestem bardzo zadowolona, ceny uważam umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jaaa31 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 03.07.07, 11:40 ja chodze do fryzjera na szwolezerow (na przeciwko silowni)... NAPRAWDE mila atmosfera, niskie ceny i oczywiscie dobre fryzjerki i solarium rowniez (nie jest to tylko moje zdanie)... SZCZERZE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kayla_00 Re: Super FRYZJER w Ząbkach!!! 05.07.07, 10:02 Zdecydowanie polecam Techni Art na Batorego przy Gimnazjum-tym kolorowym. Ceny średnie-sciecie z modelowaniem około 40 zł. Obsługa wykfaliwikwana i z umiejętnościami wysoce profesjonalnymi.Tel. do salonu: 607681422 Odpowiedz Link Zgłoś