mmm3211 25.04.07, 23:00 czy ktoś mógłby mi pomóc, czy przychodnia beta-med przy ul. skorupki, znajduje się między ul. słoneczną a wyzwolenia, czy jeszcze dalej w stronę zielonki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek19641 Re: gdzie jest beta-med? 26.04.07, 08:54 między Słoneczną a Wyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm3211 Re: gdzie jest beta-med? 26.04.07, 09:44 bardzo dziękuję, a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć , bliżej której z tych ulic? Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: gdzie jest beta-med? 26.04.07, 10:28 tomek19641 napisał: > między Słoneczną a Wyzwolenia. Nie, między Langiewicza a Słoneczną, dokładnie pośrodku między tymi dwiemia ulicami. Jak będziesz jechać od strony W-wy ulicą Skorupki, to Beta-Med jest jakieś 400-500m za skrzyżowaniem z ulicą Kwiatową (są tam światła). Po lewej stronie będzie z daleka widoczny duży, zielony na białym tle napis APTEKA, tuż za apteką jest przychodnia. Przed przychodnią można zaparkować auto, jest miejsce na ok. 10 samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: gdzie jest beta-med? 26.04.07, 10:32 tijufit napisał: > Nie, między Langiewicza a Słoneczną, dokładnie pośrodku między tymi dwiemia > ulicami. Jak będziesz jechać od strony W-wy ulicą Skorupki, to Beta-Med jest > jakieś 400-500m za skrzyżowaniem z ulicą Kwiatową (są tam światła). Po lewej Poprawiam się, żeby być dobrze zrozumianym: światła są na skrzyżowaniu z ulicą Kwiatową nie zaś przy przychodni. Są to następne światła za kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś