jaddat 07.06.07, 20:14 czy ktos orientuje się czy można w Ząbkach zrobic rtg płuc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaddat Re: Rtg w Ząbkach 08.06.07, 14:09 A jaki jest koszt?? (oczywoscie chodzi mi o badanie prywatne) i jak tam dojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Re: Rtg w Ząbkach 08.06.07, 17:06 jaddat napisała: > A jaki jest koszt?? (oczywoscie chodzi mi o badanie prywatne) O ile pamiętam, koszt prześwietlenia klatki piersiowej wynosi - 50 zł >i jak tam dojechać? To zależy skąd jedziesz. Np. przy stacji kolejowej skręcić w Kolejową i Wojska Polskiego a dalej cały czas prosto do bramy szpitala. W szpitalu jest oznakowanie RTG. Łatwo trafić. Rentgen wygląda na nowoczesny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaddat Re: Rtg w Ząbkach 08.06.07, 22:13 A czy obowiązują zapisy telefoniczne? jesli tak to poprosze o nr tel. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Re: Rtg w Ząbkach 09.06.07, 11:35 jaddat napisała: > A czy obowiązują zapisy telefoniczne? jesli tak to poprosze o nr tel. dziekuje Raczej nie. Jak byłam dwa razy na prześwietleniu to dostałam się z biegu, bez czekania. Nawet wtedy gdy pisało, że w danej godzinie przyjmuje się tylko pacjentów szpitala. Telefonu nie znam, ale powinni połączyć przez centralę szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś