gallola 13.02.08, 14:16 Szukam stolarza w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedglen Re: Stolarz - pilne 13.02.08, 14:39 gallola napisała: > Szukam stolarza w Ząbkach? A skąd my mamy to wiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Stolarz - pilne 13.02.08, 16:24 tedglen napisał: > gallola napisała: > > > Szukam stolarza w Ząbkach? > > A skąd my mamy to wiedzieć? :) Ja tylko pytam :) nic więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Stolarz - pilne 13.02.08, 18:11 gallola napisała: > > > Szukam stolarza w Ząbkach? > Ja tylko pytam :) nic więcej :) Ok, ale skąd my mamy wiedzieć czy Ty szukasz stolarza? Może rozwiń problem a wtedy uzyskasz odpowiedź czy potrzebujesz stolarza, malarza czy może hydraulika? :) A jeśli już będziesz pewna, że szukasz właśnie stolarza to znam jednego w Ząbkach, ma warsztat na ul. Piłsudskiego, jadąc w stronę Wołomina, po prawej stronie, za kościołem. Dokładne namiary mogę podać za kilka dni. Ale nie twierdzę, że go polecam, żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
gallola Re: Stolarz - pilne 14.02.08, 15:41 To już coś! Ja nie znam ani jednego :( A poproszono mnie o jakieś namiary, więc bede wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: Stolarz - pilne 18.02.08, 08:46 gallola napisała: > To już coś! Ja nie znam ani jednego :( A poproszono mnie o jakieś > namiary, więc bede wdzięczna za info. Podaję namiary, Piłsudskiego 27, tel. 0227628733. Na tym zdjęciu, w tej bramie jest wejście do tego stolarza: fotoforum.gazeta.pl/3,0,891752,3,107,11154.html Ale stolarz żadna rewelacja, zadeklarowane terminy dla niego nie są istotne, jakość wykonania i montażu średnia a nawet poniżej średniej. Proponowałbym poszukać kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś