lk-5 19.03.08, 09:51 Witam, czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie można kupić płyty kartonowo-gipsowe? Ale nie chodzi mi o markety typu Castorama, tylko jakąś hurtownię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slukash Re: gdzie kupić płyty karton-gips 19.03.08, 13:09 Na trasie do wołomina są składy budowlane -tam można nabyć płyty gipsowe. Takich składów jest kilka w okolicy Ząbek - trzeba się po prostu porozglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: gdzie kupić płyty karton-gips 19.03.08, 13:27 Nie mam samochodu, to trudno mi się wszędzie rozglądać:( Na razie tylko na Radzymińskiej zauważyłam skład z panelami podłogowymi. Ale nie widziałam takiego składu, dla płyt gipsowych. Na trasie do Wolomina, czyli gdzieś w środku Ząbek? A mogłabym prosić o nazwę jakiejś ulicy? Z góry dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
annasylwia Re: gdzie kupić płyty karton-gips 19.03.08, 22:04 Płyty kartongips są na składzie budowlanym na ul.Chełmżyńskiej bardzo blisko budowy Garden Plaza Odpowiedz Link Zgłoś
lk-5 Re: gdzie kupić płyty karton-gips 19.03.08, 22:49 Bardzo dziękuję za konkretną wiadomość:) Odpowiedz Link Zgłoś