monika24.2 22.05.08, 20:46 Gdzie na terenie Ząbek i Warszway dadzą pracodawcy najlepiej zarobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert8882 Re: Najwyższe zarobki 26.05.08, 12:53 W miejscach o których nie można pisać publicznie. Przyczyna takiego stanu rzeczy jest dwojaka: część z tych miejsc działa poza prawem, a rozpisywać się o pozostałych zwyczajnie nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Najwyższe zarobki 26.05.08, 15:26 Pytam się ponieważ chcę zmienić obecną pracę na lepiej płatną .Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.anonim Re: Najwyższe zarobki 27.05.08, 00:05 A umiesz coś konkretnego? Masz jakiś zawód, wiedzę, umiejętności... Chcesz zarabiać więcej, to napisz ile zarabiasz teraz i za jaką pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Najwyższe zarobki 28.05.08, 08:30 Mam wszechstronne zainteresowania ,na obecną chwile jestem doradcą klienta w salonie odzieżowym.Wcześniej miałam przyjemnośc pracować jako Kolektor gier liczbowych.Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zanecin Re: Najwyższe zarobki 28.05.08, 10:39 Niesamowite, i temat i wypowiedzi, zadziwiające. Świat nieustannie mnie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzj1 Re: Najwyższe zarobki 28.05.08, 15:44 zanecin napisał: > Niesamowite, i temat i wypowiedzi, zadziwiające. Świat nieustannie > mnie zaskakuje. Może Ciebie zmartwię, ale to nie świat - to forum... tu jest wszsytko możliwe, ale często nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.anonim Re: Najwyższe zarobki 29.05.08, 08:44 monika24.24 napisała: > Mam wszechstronne zainteresowania ,na obecną chwile jestem doradcą > klienta w salonie odzieżowym.Wcześniej miałam przyjemnośc pracować > jako Kolektor gier liczbowych. Myślę że z Twoją wiedzą i doświadczeniami powinnaś zorganizować licytację. Niech ewentualni pracodawcy biją się o Ciebie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
macdalena Re: Najwyższe zarobki 29.05.08, 14:11 "doradca klienta w sklepie odziezowym" tzn pani ekspedientka w sklepie z odzieza? :)jakie teraz stanowiska maja sliczne nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś