dziubekj 07.05.09, 11:25 Mam pytanie. Mieszkam przy ul. Powstańców 62a. Chcę zabudować balkon. Wiele osób ma tam zabudowany balkon. Czy ktoś może podać mi przybliżony koszt takiej zabudowy?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubekj Re: Zabudowa balkonów... 21.05.09, 10:07 Kosmiczna cena- dowiadywałem się i kosztuje to ok 7500zł, czy to prawda??? Dużo osób montujących sobie zabudowę, czy to prawda, że jest to taka kosmiczna cena??? Odpowiedz Link Zgłoś
drugidundy Re: Zabudowa balkonów... 21.05.09, 19:33 Wszystko zależy od rodzaju zabudowy (bezramowa jest zdecydowanie droższa) Odpowiedz Link Zgłoś
agmieszkam1 Re: Zabudowa balkonów... 22.05.09, 10:50 sąsiedzi teraz robili zbudowę i koszt wszystkiego z boczną szybką wynosi 3800 lub 3900 zł. Firma, która robiła tę zabudowę ostatnio ulotki umieściła w skrzynkach pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
esira Re: Zabudowa balkonów... 22.05.09, 12:55 A może któraś z osób mieszkających na ostatnim piętrze robiła daszek? Bo jak pada to nawet na balkon wyjsc nei można.. Ile taie coś kosztuje i może ma ktoś namiary? Czy na zrobienie takiego daszku potrzebna jest jakaś zgoda wspólnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
drugidundy Re: Zabudowa balkonów... 25.05.09, 13:28 Każda zmiana wyglądu elewacji budynku wymaga zgody wspólnoty. O szczególy pytaj w Administracji:) Odpowiedz Link Zgłoś