Dodaj do ulubionych

Problem z wejściem na pocztę

17.01.25, 11:38
Nie mogę zalogować się na swoją pocztę. Wyskakuje jakaś dziwna w układzie, wyglądzie strona, wpisuję dane, podaję hasło, ale nie działa przycisk "zaloguj".
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Problem z wejściem na pocztę 17.01.25, 16:14
      Sugeruję zaktualizować przeglądarkę, usunąć pamięć podręczną i ciasteczka, wyłączyć dodatki typu adblock.

Jeżeli to nie pomoże skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) i opisz zaistniałą sytuację oraz dodaj pełnoekranowy zrzut strony.
      • bromba11 Re: Problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 08:46
        Halo!!! jest tam kto??? Co z tą pocztą??
    • henryk49 Re: Problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 14:04
      Nie mogę zalogować się na swoje konto. Mimo wpisywania poprawnych danych przycisk "Zaloguj się" nie funkcjonuje
      • maria88 Re: Problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 16:26
        Ukazuje sie : Zalogowanie niemozliwe.Proszę o potwierdzenie informacji o phihingu.
        Czekam na działanie poczty. Dziekuję.
        • maria88 Re: Problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 17:52
          Co z tą awarią??? Nie mozna sie zalogować.
    • emigrant38 Re: Problem z wejściem na pocztę 12.04.26, 10:26
      Teraz wyskakuje powiadomienie, że nie ma takiego konta!!!
      • bagienny Re: Problem z wejściem na pocztę 13.04.26, 09:27
        Skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) i opisz zaistniałą sytuację oraz dodaj pełnoekranowy zrzut strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka