yenna_m 25.06.26, 11:44 Czekam na ważny mail. Czy państwo moglibyście w końcu ogarnąć problemy z chyba najbardziej awaryjną skrzynką pocztową w Polsce? Przeciez co rusz jest awaria. Czy to jest poważne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.walawski Re: Problem z zalogowaniem 25.06.26, 12:03 Mam to samo, wyskakuje komunikat " Wystąpił problem z połączeniem do serwera autentykacji, prosimy spróbować ponownie za chwilę." Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z zalogowaniem 25.06.26, 16:37 Prosimy o kontakt z naszym działem pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: Problem z zalogowaniem 25.06.26, 18:21 też mam ten problem ,,Wystąpił problem z połączeniem do serwera autentykacji, prosimy spróbować ponownie za chwilę." Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: Problem z zalogowaniem 25.06.26, 18:45 bagienny napisał: > Prosimy o kontakt z naszym działem pomocy a jak napisać jak oba konta na poczcie nie działają ? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z zalogowaniem 26.06.26, 08:24 Sugeruję kliknąć w link, jest też tam numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksanderkorycki Re: Problem z zalogowaniem 13.07.26, 14:12 Mam ten sam problem (serwer autentykacji...) i powiem tak: uzyskanie połączenia z kimkolwiek pod tym numerem NIE JEST MOZLIWE. "Jesteś w kolejce" po czym po 10 minutach czekania "zadzwoń później lup napisz maila" i rozłącza. Napisałem maila, odpowiedzi BRAK. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z zalogowaniem 13.07.26, 15:02 Powinieneś otrzymać automatyczną wiadomość o przyjęciu wiadomości, jeżeli ją otrzymałeś proszę czekać na odpowiedź. Jeżeli nie otrzymałeś automatycznej wiadomości (sprawdź czy nie została wiadomość odfiltrowana do do folderu spam lub analogicznego), zalecam ponowny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: Problem z zalogowaniem 07.07.26, 08:54 Mam taki sam problem. Proszę pomóżcie dla mnie sytuacja jest dramatyczna ja mam to konto do firmy podane urlop będę musiał odwołać !!! W niedziale nie działało w domu wczoraj działało w pracy dzis nie działa NIGDZIE - w róznych miastach próbopwane u znajomych nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: Problem z zalogowaniem 07.07.26, 13:08 ludzie zróbcie coś z tym ja mam na tym koncie BDO, Zus, zagraniczne portale aukcyjne , firme i mase innych rzeczy. Mnie komornicy będa licytować jak tego nei naprawię. To jest krytyczna sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Problem z zalogowaniem 11.07.26, 21:01 Mi też się właśnie wykrzaczyło, a dział pomocy będzie czynny w poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś