Dodaj do ulubionych

stm ipai/cybex free

26.05.10, 19:11
który lepszy? pierwszy ma 3 gwiazdki w testach ADAC (to odpowiednik recaro
monza)a drugi ma dobrą ocenę magazynu Autobild. Szukam niedrogiego fotelika,
ale bezpiecznego fotelika dla drobnego 3 latka.
Obserwuj wątek
    • e-m-ka ewentualnie romer kid/sunshine kids monterey? 26.05.10, 19:16
      sama nie wiem, proszę o radę. Generalnie chciałam się zmieścić w 500 zł.
      • ilhenny Re: ewentualnie romer kid/sunshine kids monterey? 26.05.10, 19:52
        każdy z nich jest dobry jest jeszcze bebe confort moby
        • e-m-ka Re: ewentualnie romer kid/sunshine kids monterey? 27.05.10, 17:24
          dziękuję za odpowiedź. Niestety mam kolejne pytaniesmile Kupuję ten fotelik dla
          chrześniaka. Oczywiście najlepiej by było zrobić przymiarkę do samochodu, być
          może jednak nie będzie to możliwe i da radę sprawdzić jedynie to, który jest
          najwygodniejszy dla dziecka. Zatem może Pan wie, który z tych fotelików będzie
          pasował do starego peugeota 605?
    • e-m-ka Re: stm ipai/cybex free 27.05.10, 17:42
      teraz zerknęłam jeszcze na allegro. całkiem ok wygląda maxi cosi rodi sps. Jest jeszcze besafe izi up. ma dobrą ocenę, ale nie do końca mnie przekonuje - wygląda na zdjęciach, jakby miał słabą ochronę boczną, nie licząc głowy
      • ilhenny Re: stm ipai/cybex free 27.05.10, 20:42
        Zwykły Rodi jest bardzo kiepski i ma 3*, a Besafe Up 4* i faktycznie wygląda
        inaczej, ale jako jedyny całkowicie nie krępuje dzieci i wystarcza do
        prawdziwych 150 cm.
        • mrukumaster Re: stm ipai/cybex free 28.05.10, 08:55
          Tylko kupuj izi up x2 bo bez tego dodatku to ma 3* i ma rzeczywiście słabszą
          ochronę boczną. x2 powiem szczerze jeśli chodzi o ergonomie to typowy
          skandynawski produkt czyli wszystko przemyślane.
          • e-m-ka Re: stm ipai/cybex free 28.05.10, 17:27
            dzięki za rady smile tylko serio nie wiem czy uda mi się sprawdzić jak który pasuje
            do auta (peugeot 605 - stary). może któryś z Was będzie wiedział czy któryś z
            nich pasuje lepiej? albo jest bardziej uniwersalny? Dopasowanie jest w sumie
            ważniejsze od samych testów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka