Dodaj do ulubionych

nowość -ROMER KIDFIX SICT ?

26.01.11, 11:18
Witam .
Poszukuję fotelika 15-36 kg do Citroena C3. Znalazlam informacje o nowym romerze .Prosze o radę czy warto się nim interesować, czy SIC to raczej bajer pod marketning. Już miałam kupować zwykłego kidfixa a teraz mam dylemat. Poradźcie proszę .
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 11:42
      ten dodatek uważam za jeden z trafniejszych wynalazków, pomaga przy zderzeniach bocznych, jednak coś za coś, troszkę miejsca zabiera
    • mrukumaster Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 11:43
      Nowej wersji i tak jeszcze nie ma więc nie ma się czym przejmować.
      Czy jest to tylko bajer czy coś daje dowiemy się dopiero jak fotel będzie miał wynik testowy. Jak dla mnie bierz Kidfixa i nie czekaj bo dużej różnicy w wyniku testów raczej nie będzie zwłaszcza że Kidfix wypadł ładnie w testach. Dodatkowo SICT będzie na pewno droższy.
      • ilhenny Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 11:48
        jest właśnie jestem po telefonie do Akpolou
        • mrukumaster Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 13:41
          O to fajnie ciekawe kiedy będę miał okazję po dotykać. Czy trafiony pomysł teoretycznie tak ale w praktyce w testach się okaże. Na pewno nie zaszkodzi co najwyżej może pomóc wink Mnie zastanawia cena kidfixa bo boje się że dojdzie w okolice 900zł.
          • ilhenny Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 14:48
            jest około 900 zł
    • mamajuliii Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 18:51
      Różnica w cenie to około 200zł. Niby troche jest ale ten fotelik ma służyć przez dobrych kilka lat więc może przyoszczędzę na czym innym ....... Na testy do maja raczej czekać nie mogęsmile . To co brać czy może jeszcze poczekać aż któryś z Panów go że tak powiem "pomaca " bo ja to laik jestem kompletny. ????
      • ilhenny Re: nowość -ROMER KIDFIX SICT ? 26.01.11, 19:38
        czy to jest warte 200 zł? no cóż do tej pory nawet bez SICT był jednym z najlepszych fotelików, sam crash test na pewno nie będzie gorszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka