karolinka251 08.03.11, 13:18 poszukuję nani cosmo nigdzie ich nie ma czy ferrari to wyższa półka nani i przechodził testy? czas już mnie troszke goni bo chrześniak wyrasta z kołyski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najszczesliwsza Re: nania & ferrari 08.03.11, 22:10 Tak, a Ferrari ma lepszą tapicerkę. Odpowiedz Link
karolinka251 Re: nania & ferrari 09.03.11, 20:48 dziękia kktoś wie gdzie w warszawie mogę kupić? Odpowiedz Link
pyzata001 Re: nania & ferrari 09.03.11, 22:51 ja kupowałam fotelik z tej serii przez internet w takim sklepie www.nerv.com.pl/ ale trzeba się uzbroic w cierpliwosc bo przesyłka szła ok 2 tygodni od dnia złozenia zamówienia. Mają też foteliki nania. Odpowiedz Link
ilhenny Re: nania & ferrari 10.03.11, 06:32 podobno są wyłącznym importerem tej firmy, ja też czekam na te foteliki mam nadzieję ich odwiedzić w piątek i sprawdzić tą firmę nie wiem co się dzieje ale za dwa tygodnie ma być POLSKA premiera fotelików Ferrari na targach w Kielcach Odpowiedz Link
falcon_eye Re: nania & ferrari 10.03.11, 07:45 Sprawdź koniecznie. Mi jakiś dziwny facet z allegro napisał, że wyłącznym importerem Nania na Polskę jest firma Lobby s.c. (według googla to firma krzak). Odpowiedz Link
ilhenny Re: ilhenny 14.03.11, 09:01 jednym słowem jest syf na rynku z TeamTex czyli foteliki Nania Ferrari i jeszcze kilka nazw, każdy mówi że ma wyłączność a tak naprawdę chyba nikt nie ma, pod koniec miesiąca są targi w Kielcach i ma być polska premiera fotelików Ferrari, premiera fotelików które można kupić od lat zobaczymy może wreszcie będzie jedna firma Odpowiedz Link
mrukumaster Re: ilhenny 14.03.11, 10:42 Raczej nie będzie ot taka polityka francuzów chyba. Odpowiedz Link
mrukumaster Re: czyli co nie kupować? 14.03.11, 13:29 Tego nikt nie powiedział, żeby nie kupować bo tutaj nie ma takiej polityki jak w Maxi-Cosi. Jeżeli reklamujesz bo coś się popsuło to robisz to u sprzedawcy i więcej Cię nie obchodzi. Gorzej jak sprzedawca zniknie. Odpowiedz Link