Dodaj do ulubionych

Maxi Cosi Tobi i Opel Omega

14.04.11, 10:55
Mam pilne pytanie. Czy owy fotelik pasuje do Omegi- rocznik 96?
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 14.04.11, 12:51
      napisz coś więcej o samochodzie, masz skórzane siedzenia wersja kombi, zwykła. A najlepiej daj zdjęcie tylnej kanapy nie musi być Twojej ale takiej samej.
    • agaciha Zdjecie kanapy 14.04.11, 14:25
      ftp.mxlife2009.nazwa.pl/car/omega/0011.jpg
      • mrukumaster Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 14:38
        Może być ciężko ze względu na zamki pasów. Kanapa w Omegach też jest dosyć miękka więc bez przymiarki i dobrego sprzedawcy nie bardzo się da. Pewniakiem jest tutaj oczywiście Maxi Cosi Priori XP.
      • agaciha Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 14:41
        Mieszkam w UK i obydwu samochodach mam Priori XP i uwielbiam. W niedziele lece z dziecmi do PL na pogrzeb i musze pozyczyc fotelik. Jest to wlasnie Tobi. Moj tato przyjedzie po nas Omega i musze to wlasnie jakos rozwiazac.
        • ilhenny Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 16:39
          montować trzeba go na trzy razy czyli naciągnąć zapiąć naciągnąć... aż bez używania napinacza fotelik będzie wbity w siedzenie
          • mrukumaster Re: Zdjecie kanapy 15.04.11, 09:30
            Ja bym jeszcze skręcił 2 razy zamek pasa. Ważne żeby przy montażu ktoś wsiadł do samochodu i docisnął fotel w kanapę i w tedy naciągał pas tak jak opisał to Ihenny.
    • agaciha Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 15.04.11, 11:17
      Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Bede dociskac jak sie da, jak nie ja to tato. Pozdrawiam serdecznie.
      Aga
      • mrukumaster Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 15.04.11, 11:37
        Lepiej tato no chyba że masz Dużo siły w rękach wink
        • agaciha Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 15.04.11, 15:10
          Noga go potraktuje, nogasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka