agaciha 14.04.11, 10:55 Mam pilne pytanie. Czy owy fotelik pasuje do Omegi- rocznik 96? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrukumaster Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 14.04.11, 12:51 napisz coś więcej o samochodzie, masz skórzane siedzenia wersja kombi, zwykła. A najlepiej daj zdjęcie tylnej kanapy nie musi być Twojej ale takiej samej. Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 14:38 Może być ciężko ze względu na zamki pasów. Kanapa w Omegach też jest dosyć miękka więc bez przymiarki i dobrego sprzedawcy nie bardzo się da. Pewniakiem jest tutaj oczywiście Maxi Cosi Priori XP. Odpowiedz Link
agaciha Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 14:41 Mieszkam w UK i obydwu samochodach mam Priori XP i uwielbiam. W niedziele lece z dziecmi do PL na pogrzeb i musze pozyczyc fotelik. Jest to wlasnie Tobi. Moj tato przyjedzie po nas Omega i musze to wlasnie jakos rozwiazac. Odpowiedz Link
ilhenny Re: Zdjecie kanapy 14.04.11, 16:39 montować trzeba go na trzy razy czyli naciągnąć zapiąć naciągnąć... aż bez używania napinacza fotelik będzie wbity w siedzenie Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Zdjecie kanapy 15.04.11, 09:30 Ja bym jeszcze skręcił 2 razy zamek pasa. Ważne żeby przy montażu ktoś wsiadł do samochodu i docisnął fotel w kanapę i w tedy naciągał pas tak jak opisał to Ihenny. Odpowiedz Link
agaciha Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 15.04.11, 11:17 Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Bede dociskac jak sie da, jak nie ja to tato. Pozdrawiam serdecznie. Aga Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Maxi Cosi Tobi i Opel Omega 15.04.11, 11:37 Lepiej tato no chyba że masz Dużo siły w rękach Odpowiedz Link