Dodaj do ulubionych

dystrybutor fotelików Nania - sklep działa?

08.06.11, 12:51
Chciałabym kupić fotelik Nania i to najchętniej od dystrybutora w PL czyli www.nerv.com.pl (dziecięca arystokracja) - tu na forum gdzieś wyczytałam o "samodzielnych importach" i allegro wolałabym uniknąć.
Ale sklep ma wszędzie "czekamy na dostawę", na maile nikt nie odpowiada, telefon milczy...
Ktoś coś wie?
Wiem, że właściciel się udzielał na tym forum.
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 13:17
      Nikt nic nie wie a oficjalnego jedynego dystrybutora Nani w Polsce nie ma smile
      • mart94 Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 13:39
        Czyli czeski film, jak to często u nas bywa.
        Dzięki. W takim razie kupię na allegro.
        • ilhenny Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 14:28
          od dzisiaj ja mam foteliki Ferrari oczywiście z polską gwarancją
          • mart94 Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 22:40
            ilhenny napisał:

> od dzisiaj ja mam foteliki Ferrari oczywiście z polską gwarancją

to ja mam pytanie o tapicerkę: czy w którejkolwiek odsłonie fotelika Nania racer sp lub I-max sp (ferrari, fisher-price, nania) jest jakiś wariant "lepszy" niż standardowy. Mam fotelik Nania Racer SP i ta standardowa tapicerka nie powala niestety.
            • ilhenny Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 22:48
              dlatego ja mam tylko Ferrari
              zwykłe są poniżej krytyki
              • mart94 Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 22:56
                ilhenny napisał:

> dlatego ja mam tylko Ferrari
                > zwykłe są poniżej krytyki

a kolorek tylko czerwony?
                no i zdradź mi nazwę sklepu swojego.
                • ilhenny Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 08.06.11, 23:00
                  nie ma zdradzania na forum jak coś to mail i wtedy napiszę co i jak
              • trawaa Beline Ferrari 09.06.11, 07:40
                Oglądałam Beline Ferrari 9-36 kg w sklepie, tapicerka zrobiła na mnie oszałamiające wrażenie, jednakże to chyba fotelik dla wysokich dzieci, gdzieś przeczytałam, że od 98 cm. Moje dziecko nosi ubrania 86-32 cm, to chyba bym musiała jeszcze trochę poczekać - w takim razie jaki fotelik wybrać?
                Potrzebuję fotelika awaryjnego, co da się zamontować na normalnej niewyszukanej tylnej kanapie nieokreślonego samochodu.
                • mrukumaster Re: Beline Ferrari 09.06.11, 08:27
                  9-36kg jest teoretycznie dla dziecka od 9 miesiąca więc Twój maluch spokojnie do niego wejdzie wink
                  • trawaa Re: Beline Ferrari 10.06.11, 13:55
                    Wiem, że wejdzie, ale przez długi czas będzie jeszcze do niego za niski (były tu zdjęcia dziewczynki o wzroście 91 cm w tym foteliku), mimo to kupować, czy poszukać czegoś innego?
                    • mrukumaster Re: Beline Ferrari 10.06.11, 15:07
                      Ten fotel jest przystosowany do wożenia dzieci w pasach od powiedzmy ok 80cm wzrostu. ok. 100cm i 15kg wagi można zdemontować pasy i zapiąć pasem samochodowym ale pasy można używać do 18kg i wzrostu ok 104cm smile Więc Twojego dziecko nie jest za niskie do tego fotelika.
          • wykat Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 28.11.11, 14:02
            a czy jest już Ferrari I-max SP?
    • ola_44445 Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 16.01.12, 16:19
      Absolutnie nie korzystaj z usług tego sklepu. Ja zapłaciłam pół roku temu i do dzisiaj nie mam fotelika ani pieniędzy. Nie można się tam dodzwonić ani nie odpisują na maile.

Nie wiem co teraz powinnam zrobić - może ktoś mam jakiś pomysł.
      Będę wdzięczna za pomoc
      • ola_44445 Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 16.01.12, 16:22
        Jeżeli jest ktoś jeszcze kto został oszukany przez ten sklep chętnie nawiąze kontakt.

ola_44445 napisała:

> Absolutnie nie korzystaj z usług tego sklepu. Ja zapłaciłam pół roku temu i do
        > dzisiaj nie mam fotelika ani pieniędzy. Nie można się tam dodzwonić ani nie odp
        > isują na maile.
        >
        > Nie wiem co teraz powinnam zrobić - może ktoś mam jakiś pomysł.
        > Będę wdzięczna za pomoc
        • naszanadzieja Re: dystrybutor fotelików Nania - sklep działa? 05.03.12, 11:19
          Mnie w tym sklepie oszukano. Czekam na fotelik ponad miesiąc, zero kontaktu telefonicznego i mailowego. Zgłaszam na policję, ale nie wiem czy to coś da.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka