Dodaj do ulubionych

Cybex Solution, a Cybex Solution X

05.07.11, 20:05
Jaka jest różnica między tymi dwoma fotelikami?
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 05.07.11, 20:08
      www.cybex.pl big_grin
      • sylki Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 05.07.11, 20:26
        Czyli wychodzi na to, że model X wyciąga się wyżej o 4 stopnie regulacji niż model bez X, dobrze zrozumiałam.
        Muszę przymierzyć syna do Concorda Lift Evo raz jeszcze, bo nie mogę patrzeć jak siada mi na podstawce, a młodej chciałam kupić Cybexa.
        Dzieciak (syn) ma 11 lat ok 146 cm, a ja za każdym razem boję się, że w czasie stłuczki/wypadku coś mu się stanie.
        • ilhenny Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 05.07.11, 21:47
          nie wsadzisz takiego chłopaka w fotelik
          a jeśli już zobacz Besafe Izi Up X2 na inne szkoda pieniędzy bo się kończą na 150 cm a często na 146
          • sylki Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 05.07.11, 22:02
            Czyli co, wychodzi na to, że dzieci powyżej 10 lat nie są chronione w czasie jazdy, same pasy średnio mnie przekonują sad
            Kurde no...
            • mrukumaster Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 06.07.11, 08:45
              Dziecko 146cm i 11 lat to już duży chłop. Jak tak bardzo się o nie go boisz to sadzaj go na środku. Nie można popadać w skrajności smile
              • sylki Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 06.07.11, 18:57
                Może i długi, ale kurde chudzina z niego straszna wink
                Wiem wiem przesadzam, ale porównuję go do jego kuzynów, którzy są ogromni i w wieku 12-13 lat wyglądają jak niejeden dorosły facet wink to on dla mnie kruszynka.,

A tak w ogóle, to gdzieś kiedyś widziałam takie cudo, zagłówek który był tak podobnie wyprofilowany jak zagłówki w fotelikach.
                Coś takiego jakbym znalazła, to bym była przeszczęśliwa big_grin
                • mrukumaster Re: Cybex Solution, a Cybex Solution X 07.07.11, 09:34
                  Ja widziałem ostatnio doby patent. Dziecko siedziało na poddupniku a na głowie miało kask rowerowy big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka